Home Top Ad

Responsive Ads Here

Satılık Pinli Adsense - Pinsiz Adsense Hesapları

Share:
Satılık Pinli Pinsiz Adsense Hesapları
Google Adsense başvurusu yapıpta Adsense alamayan webmaster arkadaşlar için veya yedek Adsense hesapları bulundurmak birden çok hesapla kazanç sağlamak isteyenler için TBM kazanç oranları yüksek, kaliteli sitelerden açılmış hesaplar satıyoruz. Uygun hesaplarımız sayesinde çok kazanacaksınız ayrıca hesaplarımız uzun süredir aktif hesaplardır. Pin onaylanmış veya Pin onayı gelecek Adsense hesabı almak için yapmanız gereken bu konu altından yorumunuzu paylaşmak. Adsense hesabı almak istediğinizi belirten yorumunuzu bir E-Mail adresiniz yoluyla belirtirseniz sizinle iletişime geçilecektir. Bir Adsense hesabı açmak eskisi gibi kolay da değil, elimizde bulunan sağlam kazançlı olabilecek hesapları tarafınıza güvenilir şekilde satıyoruz. Şimdiye kadar çok sayıda satış yaptık. Satılık Adsense hesabı konumuzda Adsense hesabına ihtiyacım var diyen her arkadaşımıza Adsense hesabı sağlıyoruz. Adsense için defalarca başvuru yapıp onaylanmayan 1. onay aşamasını geçip 2. onayda kalan pek çok arkadaş vardır, siz hiç uğraşmayın bize bir mailinizi konu altından yorum olarak bırakın size geri dönüş yapalım. Adsense ve Youtube Video ortaklığıyla geliştirilen Adsense ile para kazanmak çok kolay, milyarlarca para kazanıp ek gelir sağlayabilirsiniz. Eften püften reklam firmalarının ağız kokularını çekerek düşük kazançlar elde edeceğinize 1 tıka 2 $ gibi kazanç sağlanabilecek Adsense reklam firmasını tercih edin. Bizden alacağınız Adsense hesaplarıyla çok kazanacaksınız. Adsense hesabı sahibi olmak oldukça kolaylaştı bu sayede, normalde hesap açmak bir ölüm gibi, ama kazancınız varsa bunu zaten telafi edersiniz, onun haricinde bizden hesap almış arkadaşlara çok teknik bilgiler de sunacağız, Örneğin 10 bin sayfa görüntülenmeniz olsun günde 20$-30$ kazanc nasıl sağlanır size detaylarıyla ipuçlarıyla paylaşalım ayrıntıları. Google'ın dünya devi reklam şirketi Adsense sayesinde pek çok kişi ekmek yiyor, siz de ikişer üçer hesap sahibi olarak kazançlarınızı katlayabilirsiniz. İlgili bir şekilde telefondan görüşülerek hesap devir işlemlerini anında sağlayabiliyoruz. Bir yorum bırakıp geri dönüş beklemek başvuru yapmaktan çok daha kolay, Ne kadar başvuru yapsanız da hesap alamadıysanız bunun kurallarını da size izah edeceğiz. Bizden hesap alan arkadaşlara teknik dağıtıyoruz aslında.

İletişime geçmek için formu kullanabilirsiniz, ayrıca yorum yazarakta sorularınızı bize iletebilirsiniz.

Satılık Adsense Hesapları

Google Adsense (c)
Adsense hesabı almak için bir dünya makale okusanızda internette yazılıp çizilenleri değerlendirerek yeni başvurular yapsanızda hesap için kabul edilmeyeceksiniz. Diyelim kabul edildiniz artık kaliteli bir siteyle başvuru yapmamışsanız o hesap ilerleyen dönemlerde yayına durduruluyor. Biz çok sayıda hesap sattık, pek çok geridönüşler aldık. Pek çok Adsense hesabı alan arkadaş çok memnun, hatta inanın geri dönen arkadaşlar arasında bir arkadaşın söylediğini aynen aktarayım: TBM oranı 1-2 arası değişen bir hesap verdiğiniz için çok teşekkür ederim diyor kendileri. Gerçektende bizim sunduğumuz hesaplar çok kaliteli hesaplar, hile türü girişimler olmadan websitelerinizde dilediğiniz sürece kullanabilirsiniz, banlanma korkusu yaşamamak için Adsense hesaplarınızdaki reklamlarda yapay hitlerden kişisel tıklamalardan kaçınmalısınız. Adsense hesabı almak inanın ki başvuru yapmaktan çok daha kolay bir hal aldı. Bu konuyu açmamızdaki sebep Türkiye'de pek ok website sahibi arkadaş bir şekilde kazanç elde etmek istiyor, internet aleminde en doğal yollarla sağlanabilecek kazanç ergümanlarından biri de Google Adsense [ google.com/adsense veya adsense.com] Websiteleri ile reklamcılık girişimlerinizi deneyimlerinizi artırabileceğiniz reklam olanakları sunuluyor. Eğer iyi paralar kazanmak istiyorsanız, hemen vakit kaybetmeden bir Adsense hesabı satın alın. PIN kodu onaylanmış reklamları aktif şekilde görüntülenen, reklam birimlerini oluşturduğunuzda sitenizde anında çıkan reklamların kullanıldığı Adsense hesabı almak en kolayı gerçekten, PIN onayı girilecek pini onaylanacak bir hesabı da tavsiye ederiz. Zaten hesaplarımızda 3 kez adrese PIN kodu gonderme mevcut.

Adsense alımı konusunda değindiğimiz yukarıdaki bilgiler sayesinde Satılık Adsense Hesapları alabilirsiniz. Websitemizde " Satılık Adsense Hesabı Almak İstiyorum Diyorsanız >>> " konusunda da Adsense hesabı satmak ile ilgili detay bilgilere değinmiştik. Pek çok arkadaşa pinli - pinsiz Adsense hesabı verdik. Eğer elinizde sağlam siteler varsa hiç vakit kaybetmeyin, bir şekilde kazancın yolunu arayın.

Adsense hesabı almak eskiden pekçoğumuzun bildiği gibi daha kolaydı, o zamanlarda 2 aşamalı onay süreci yoktu, Adsense başvurusu yaptıktan sonra 1-2 gün içinde hatta saatler içinde geri dönüş alıp hesabınızın onaylanıp onaylanmayacağını mail adresinize alabiliyordunuz. Eskiden Google Adsense politikaları daha yumuşaktı, bu nedenle ücretsiz blog sitelerinden açılan bloglarla bile başvuru yapıp hesap alabiliyordunuz, Şimdi Google Adsense politikalarına tam tamına uymak ve süreklilik içerisinde kontrollere tabi olmak var işin içinde, bu durumda hesap almak yeni Adsense hesabı açmakta oldukça zorlaşıyor.

Adsense Nasıl Alınır?

Adsense başvuru yaparak hesap alabileceğinizi biliyorsunuz, ancak elbette sizinde ihtiyacınız vardır ve malumdur ki bu konuyu okuyorsanız Adsense hesabının satışm konusu olduğu dikkatinizi çekmiştir. Belirli bir ücret karşılığında başvuru - pin onaylatma vb. gibi konularla başınızı ağrıtmadan sıfır ve harika kalitelere sahip Adsense hesapları satın alabilirsinz. Bir Adsense hesabı almak için yapmanız gereken tek şey bu konu altında Yorum alanına yorumunuzu yapmak, Yorum yazarken sizinle iletişim kurabileceğimiz geçerli bir e-posta adresinizi bırakınız. En en en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Bunun haricinde sorular da sorabilir, Adsense hakkında bilgi alabilirsiniz. Kolay Adsense hesabı almak için önce istekli olmalısınız, Her ihtimale karşılık yedeğinizde 1 ya da 2 adet farklı Adsense hesapları size birşey kaybettirmez, hesap durdurulması anında kendinizi boşlukta hissetmemek için almış olduğunuz hesaplara hemen reklam ayarlayıp kazanmaya devam edebilirsiniz, moralinizde böylece bozulmaz, herkes kazansın, herkes iyi kazansın. Eğer yasaklanmış Adsense hesabınız varsa ve adsense hesabınızın banını açmak için uğraşıyorsanız hiç uğraşmayın banlanana hesap geri açılmaz ancak, banlanmış site poltika kurallarını ihlal gerekçesiyle rapor yoluyla yeniden açılabilir, Adsense için site banını kaldırmak mümkündür, ama hesap banını kaldıramazsınız, banlanan hesap yayına durudurulur, reklamlar sitelerde görüntülenmez. Ayrıca Adsense en ideal ek gelir kaynağı hatta pek çok insan Adsense reklamlarıyla geçim sağlamaktadır.

Adsense Nedir?

Adsense Google INC tarafından geliştirilmiş bir reklam ağının yayıncılar grubudur. Adwords ve Adsense ortaklığı ile işleyen Google pazarlama girişimlerinden biri de Adsense'dir. Bu kavramın kökeni reklam deyimiyle oluşturulmuştur. Adsense öncelikle ABD ve Avrupa ülkelerinde sonra Türkiye'de yayına alındı ve pek çok kullanıcısıyla internet ağının en büyük reklam ağı oldu. Adsense ile web sayfa sahipleri kendi sitelerinde Adwords kullanıcılarının yani reklam veren kişilerin reklamlarını yayınlayarak belirlenen ölçüt ve kalitelerde kazanç sağlarlar bu kazancı elde edebilmek için öncelikle Adsense hesabı sahibi olmak gerekmektedir. Google Ads şeklinde ifade edebileceğimiz reklamlarla blog veya websitelerinde reklamcılık sektörü gelişmektedir.

Satılık Adsense hesapları alarak kazanın, satılık pinsiz adsense hesapları ile veya pini girilmiş hesaplarla çok daha fazla kazanacaksınız, var olan hesaplarınızdan daha çok kazandıracak hesaplarımızla sizlere güven dağıtıyoruz. Konu altından yorum bırakın e-mailinizi verin sizinle iletişime geçelim, kolayca hesap sahibi olun, haydi durmayın, kazancınız katlansın, geçen zaman bize para kaybettiriyor, bir an evvel reklam kodlarını alıp sitelerinize ekleyin ve tıkır tıkır kazanın.

Adsense Hesabı Satacak Aranıyor, Adsense Alımı, Adsense Hesabı Almak, Adsense Nasıl Alınır, Adsense Nedir, Kolay Adsense Hesabı Almak, Satılık Pin Kodlu Adsense Hesapları, Satılık Pinsiz Adsense Hesapları

3 yorum:

  1. S.a Bu konuyla Alakalı OLaraka SizLerle görüşmek İaderim

    Bende pinli Bi adres Almak İsderim Sizden ..

    YanıtlaSil
  2. # Tahir Doğan - Lütfen: e-posta adresinizi yorum şeklinde belirtiniz. Size dönüş yapılacak.

    YanıtlaSil
  3. lütfen acil pm bekliyorum m*pekt**3@gmail.com

    YanıtlaSil

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!