Home Top Ad

Responsive Ads Here

Elektronik Sigara

Share:
Sigara tiryakilerinin bile tek tercihi olan Elektronik sigara ,sigarayı bırrakamıyorum diyenlere en büyük çare oldu.Sizlerde sigaradan rahatsızlık duyup birtürlü bırakamıyorsanız yapmanız gereken Ego CE6, Red Kiwi CE 6, Ego CE 9, Delirium, Joyetech, itaste vv gibi modellerden birini seçerek sizlerde sigara bağımlılığından kurtulabilirsiniz ve çevrenizdeki çocuk yaştaki gençlere dumanı ile davetkarlığı ortadan kaldırmış olursunuz neden mi Elektron,k sigara dumanı buhar olup etrafa davet verecek bir koku içermediğinden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Elektronik sigara kullanmaya başladığınızda kendinizde sigaranın vermiş olduğu birçok rahatsızlıkların azaldığını görecek ve sevdiklerinizi çevrenizi ve bütçenize zarar vermemenin rahatlığı içinde sigara bağımlılığından kurtulacaksınız. Elektronik sigara modeli kadar Elektronik sigara likiti de çok önemlidir ilk başladığınızda Elektronik sigaraya günlük kaç paket sigara içiyorsanız o oranda nikotin seviyesi belirlenecek ve öyle başlayacaksınız.Elektronik sigarayı ilk içiminizde hemen sigarayı bırakamayacaksınız fakat 3 Ya da 1 hafta içerisinde sigarayı bırakacak ve o zamandada likitinizin nikotin seviyesini düşürerek yavaş yavaş düşüreceksiniz.Elektronik sigarayı kullanırken 0 nikotin seviyesine düşünce son 1 ayda kullanıp sigaradan ve size zarar veren herşeyden tamamen kurtulmuş olacaksınız. Tüm dünyada kullanımı hızla artmakta olan Elektronik sigara,sigara bıraktırma ürünlerinden en etkili ürün olduğu ıspatlanmıştır.Elektronik sigara küçük ama dev icat olmaya ve sigara,sigaradan ötürü gelen tüm bağımlılıklardan uzaklaştırmaktadır.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!