Home Top Ad

Responsive Ads Here

Xseslidunya Sesli Chat Odasi

Share:
Chatroulette türkiye görüntülü ve sesli chat*Arama Yapan Arkadaşlar Var Ben Bu Chat roulette Denedim Çok hoşuma gitti tabiki sesli chatlerin Yerini Tutamazlar Çok değişik Ve Ne zaman Nerde Kiminle Sohbet Edeceğini ve karşınıza rasgele sohbet arkadaşı Bekliyorsunuz. Günümüzde Sosyal platformların geniş kullanıcı kitlesi ve her geçen gün artan bir popülaritesinin olduğunu çoğu internet kullanıcısının gözlemlemiştir.Arkadaşlık çevre edinme gibi durumlarda bizlere yardımcı olan bu tip platformlar sık sık milyonların ziyaretine uğramaktadır.Genel olarak kullanıcılar tanıdıkları kişiler ve onların tanıdıkları ile sohbet etmeyi tercih ediyor.
ChatRoulette*Kurucusu kimdir ?
Andrey Ternovskiy O daha 17 yaşındaydı chatroulette’i kuralı moskovalı Andrey Ternovskiy liseye gidiyordu ve aklına dünyada ülkeler ayrı olsa bile insanların yeni kişilerler tanışma ve dost olmasının mümkün olduğu geldi.Bu ortamı kurabilmek için chatroulette fikri aklına geldi ve kurdu chatroulette’i bizler için ve artık onun sayesinde ülkeler arasındaki mesafeyi çok ama çok kısalttı.
Geçen yıl (2009) 500 kişi ile başladığı test yayınıda bu gün günlük 1.5 milyon kullanıcıya ulaşmayı başardı. Şubat 2010'da Good Morning America, New York Times ve New York Magazine’de tanıtımı yapılan Chatroulette’nin popüleritesi bir anda fırladı. Tabii bunun olması beklenen birşeydi çünkü ziyaretçi sayısı zaten sürekli artmaktaydı ve daha önce internette görülmemiş bir hizmetti bu.
chatroulette in bu kadar popüler olmasının ana sebebi üyelik şartının olmayışıdır. chatroulette girdiğinizde doğrudan kullanmaya başlıyorsunuz ki bu işin en ilgi çekici yönüdür.Hiçbir kişisel bilgiyi girmenize gerek yok bildiğimiz gibi*Chatroulette Türkiye Görüntülü ve Sesli Chat* Sohbet gibidir. Tabiki biz dost canlısı olduğumuz için türkiyede farklı bir sistem ile*Chatroulette*Türkiye*sohbet hizmeti ve odaları yayına sürmeyi planladık Dünyada yabancı kişilerle hem sohbet edip arkadaşlık kurabileceksiniz hemde Chatroulette türkiye görüntülü ve sesli chat bedava hoşça sohbet edebileceksiniz. Tabiki dilinizi geliştirmek içinde birebir bir çözüm .
KAYNAK : *http://www.xseslidunya.com/
ETİKETLER : Xseslidunya Chatroulet, Avrupa SesliChat

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!