Home Top Ad

Responsive Ads Here

ŞebeKeNet ve HaberMekan Çekilişi

Share:


İnternetin hayatımıza kattığı avantajları saymak oldukça zor, çünkü artık sanal dünya diye tabir edilen bu sektör aslında gerçek olanın aynasıyken şimdi adeta gerçek bir dünyaya dönüşmüş durumda. İnsanlar evlerinden hiç çıkmadan günlerini internet dünyasında geçirebiliyorlar. İnternet sitelerinin varlığı sayesinde şekillenen bu dünya birileri tarafından tasarlanıyor. Biz bu kişilere webmaster diyoruz, kısaca; webmaster denilen kişiler web tasarımcılar ya da site sahipleri anlamına karşılık geliyor bu tabir. Türkiye'de webmaster sektörü yeni bir alan ve giderek gelişiyor, değişen ve gelişen internette insanlarda yeniliklerin peşinde. Türkiye'nin webmaster sitelerinden biri olan SebekeNet ve haber sitesi HaberMekan çeşitli makalelerle web okurlarına pek çok konuda bilgi sağlamaktadır. Bu siteler tarafından düzenlenen bir çekiliş mevcut: 10 kişiye ödül verileceğini bu yazımız aracılığıyla biz de okurlarımıza duyurmak isteriz, sponsorların düzenlemiş olduğu bu güzel çekilişe katılmak ise oldukça kolay. Bir websiteniz olsun ya da olmasın hiç sorun değil, herkesin bu çekilişe katılabilmesi mümkün!  Bayram sonu hediyeniz hazır! başlıklı konudan sitede belirtilen çekilişe katılım koşullarını öğrenebilir ve siz de hemen çekilişe katılım hakkı kazanabilirsiniz. Kimbilir? belkide şans sizinle olur!

Çekilişte dağıtılacak ödüller ise şöyle ; çekilişte 1. olacak kişiye 500 GB boyutunda harddisk verilecek, bu ödül gerçekten harika özellikle ben de bu ödül için bu çekilişi elimden geldiğince desteklemek istedim. Çünkü harddisk gerçekten önemli bir donanım, filmler, müzikler, diğer tüm dosyalar bilgisayarınızın yerel hafızasına sığmayacak duruma geliyor. İhtiyaç duyulan bir parça olması ve onun haricinde şu zamanda normalden biraz daha fazla fiyatlarla satılıyor olması bu çekilişi, ödülleri çok cazip kılıyor. 2. Olan Kişiye 20 TL kredi bakiye ve 3. olacak arkadaşa da 750 Wiki - 50 Blogspot tanıtımı şeklinde backlink çalışması ödülü verilecektir. Ödüller ilgi çekici ve herkes katılabiliyor Siz de çekilişe katılmak isterseniz belirttiğimiz konu linkine tıklayabilirsiniz. En azından 1 sosyal paylaşımınız sizi çekilişe katılmak için hak sahibi yapacak. Denemenizi öneririz arkadaşlar. Bol şanslar!

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!