Home Top Ad

Responsive Ads Here

Medula Optik Sistemini Deneyin

Share:
Türkiye'de optik uygulama devrine ait sanal girişimler söz konusu oluyor. Bunlardan en belirgin olanı ise; Medula Optik Uygulaması, sanal bir uygulama olması kullanım rahatlığı ve bazı avantajları beraberinde sunuyor. Medula Optik sistemi ne oluyor diye soracak arkadaşlarımız olabilir, şöyle anlatmakta fayda var. Aslında doktorunuza danışarak bilgi ve rapor alabileceğiniz bir sistemden bahsediyoruz kısaca. Bu sistem ülkemizde optisyenlere özel olarak tasarlanmış, bilgi girişi ve danışmanlık hizmeti optisyenlik bilgi düzeyine sahip kişilerce verilmektedir. Sanal ortamda optisyenlerinize danışabileceğiniz bu harika sistem,n varlığı pek çok fayda sağlayacaktır, herkes bu hizmetten yararlanabilecektir.
Teknolojik imkanlar doğrultusunda pek çok avantajlar oluşturuluyor. Sağlık alanında da bu tür girişimler mevcut. Medula Optik uygulamasının insanların sağlığına faydası muhakkak olacaktır. Bu sistemle örnek verecek olursak;  gözünüzde bir ağrı ya da yanma oluştu. Medula Optik sistemi bu gibi durumlarda hemen aklınızda olabilecek tek bilgi kaynağı olmalıdır. Bir konuda optisyeninize danışıp eçete bile alabileceğiniz düzenli bir işleyişe sahip bir sistemden bahsediyoruız. Ayrıca alınacak olan bu reçeteleriniz de sitede kaynaklanıyor olacak, herşey imkanlar doğrultusunda kolaylıkla sağlanmış olacak . Böyle bir hizmetin varlığından tüm vatandaşların haberdar edilmesi de gerekiyor. Artık bu konuda bilginizin varlığını düşünüyoruz.
Bazı şartlar neticesinde bu sistemi rahatlıkla kullanabilirsiniz, bu şartları karşılamak için örneğin en basitinden SSK bünyesinde döküm alıyor olmanız gerekir. Ayrıca şu ifadelere de değinmekte fayda var: "Reçetelerde, sağlık kuruluşunun/ kurumunun adı, hasta adı soyadı, T.C kimlik numarası, Kurum sicil/tahsis numarası, reçete tanzim tarihi ve protokol numarası, yurt dışı sigortalıları ve bakmakla yükümlü oldukları kişiler için sağlık yardım hakkını veren ülkenin adı, hekimin adı soyadı, diploma numarası veya Sağlık Bakanlığınca verilen doktor diploma tescil numarası bilgileri, ıslak imzası yer almalıdır. İmza dışındaki bilgiler el yazısı ile yazılabilir."
Başvuru usülüne göre işleyen Medula Optik sisteminin avantajları oldukça fazla.
WMAraci katkılarıyla bir çekiliş düzenleniyor bu konuda da sizlere bilgi iletmek istedik arkadaşlar. Çekilişe hemen herkesin katılabileceğini belirtelim ücretsiz bir çekiliş ve ödül beni gerçekten heyecanlandırdı. Sizi de heyecanlandıracaktır. Ödül ise; 1 TB Toshiba Taşınabilir HDD Son zamanlarda Harici harddiskler yani Yüksek boyutlu HDDlerden bahsediyorum, fiyatları oldukça arttı. Bunun sebebi, üretici firma kıtlığı ve rekabetin az olması. Şu zamanda her bilgisayar kullanıcısı bir harici harddiske ihtiyaç duyuyor, özellikle de bizim gibi arşivciyseniz, araştırıyorsanız, bir hardiske ihtiyacınız olacak. Ne zamandır bir harddisk alayım alayım diyordum nasip kısmet olmadı, böyle bir çekilişin de WM Aracı forumlarında Seo Analiz katkılarıyla gerçekleştiğini gördüm, ilgiyle katılıp nasibimi aramak istedim. Umarım bu çekilişte şanslı kişi ben olurum. En çok ihtiyacı olana cıksın, eğer cıkarsa günlük 3 film izleyecek hırsına kapılmam doğal olacaktır. Harddisk ile film depolamak nasıl bir duygu o heyecanı yaşamak istiyorum inşallah.
Siz de bu güzel çekilişe katılıp hem MedulaOptik.com sitesine hem de WMAraci ailesine destek olmuş olacaksınız. Katılmanızı tavsiye ediyoruz arkadaşlar.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!