Home Top Ad

Responsive Ads Here

2012 YGS SONUÇLARI

Share:
Evet arkadaşlar, bildiğimiz üzere ben de dahil sınava girmiş ve sizlerle aynı heyecanı yaşayarak bu sözleri söylemiş oluyorum. YGS Sonuçları açıklandı! YGS Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı uzun zamandır bekleniyordu ama sınav sonuçları bu sene erken açıklandı! Nihayetinde son buldu. Kimimiz mutlu kimimiz hüzünlü, herşeyi bir kenara bırakıp geleceğe bakmak lazım. Üzülenler üzülmemeli, Seneye çalışırsınız tekrar girersiniz ve çok daha başarılı bir şekilde kaliteli bir üniversitede okuma imkanı bulursunuz. Ben şuan üniversitede okuyorum birtakım nedenlerden dolayı YGS'ye girdim. Bana kalırsa, sizin üniversiteden ziyade farklı bir alanda okumanızı isterdim. Üniversite okumak Türkiye açısından pek sağlıklı sonuçlar doğurmuyor. Bu arada ben sınava girdim ama tercih yapmayacağım. Tercih yapıp en azından bir kişinin hakkını yemek istemem. Üniversiteyi kazanmak isteyen arkadaşlara tavsiyem, adam akıllı bölümleri okusunlar, tercihleri hep en iyisi olsun.

Hani derlerya askere gidince adam olursun diye, aynı işte üniversitede de öğrenci oluyorsun, neyin nasıl olduğunu üniversite yıllarında daha iyi idrak etme olanağın oluyor.

Herneyse biz 2012 YGS Sonuçlarını değerlendirmek için bu yazıyı yayınladık. Sonuçlar Açıklandığı zaman burada sizlere detaylı bilgileri de sunmuş olacağız. Puanlarınızı Yorum bölümünden bize yazın burada yayınlansın ve diğer arkadaşlarla puanınızı kıyaslama olanağınız olsun, en azından rehberlik noktasında bilgilenmiş olursunuz. Karşılıklı bilgi alış-verişi sağlanmış olur. Yorum yazmak için sayfanın hemen altında yorum bölümü mevcut.

1 yorum:

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!