Home Top Ad

Responsive Ads Here

Websitem.info ÜCRETSİZ SİTE AÇ BEDAVA BLOG AÇ

Share:
Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz,
Websitem.info 1 Ağustos Perşembe Günü Yayın Hayatına Başladı. İnternet Dünyasının Farklı Dünyalara Açılan Bir Kapısı Olacak Hizmet Anlayışıyla ve Diğer Sistemlerden Altyapı Farkıyla Hizmet Vermeyi Amaçlayan Sitemiz, Tüm İnternet Kullanıcılarıyla Yeni Bir Dünya Oluşturacak. Sürekli Güncellenen Altyapısı Siz Üyelerimize Olan Değerin Bir Göstergesi Olacaktır. Kullanıcılarına Her Konuda Destek Vererek, Kullanıcıların Kuracakları Sitelerde veya Bloglarında Tema Konusunda ve Her Türlü Teknik Destek Konusunda Elimizden Gelen Gayreti Göstereceğiz.
Kullanıcılarına Çok Sayıda Farklı Tasarım Kullanabilme Olanağı Sunan, Yüzlerce Birbirinden Güzel Tema ve Her Gün Güncellenen Tema İçeriğiyle Diğerlerinden Farklı Bir Hizmet Anlayışıyla Sizlere Yardım Edeceğiz. Ayrıca; Her Kullanıcımız Kendi Sitesini İstediği Gibi Kullanabilme Hakkını Elinde Bulunduracaktır. Çok Kullanılışlı WordPress Tabanlı Bir Yönetim Paneli ile Yazılarınızı Kolayca Editleme İmkanı ile Siteniz Sizin için Elinden Gelenin En İyisini Yapacaktır.
Yazılarınız için Kategorilendirme ve Etiketleme Olanağı Sunan Altyapımızın Sitenize Ekleyeceğiniz Her Yazı Başlığında Güçlü Indexlenme Özelliği ile Yazdıklarınız Milyonlara Ulaşacaktır.
Kullanıcılarına Tamamen “ÜCRETSİZ” Hizmet Veren Sitemiz Hiçbir Maddi Çıkar Düşünmemektedir, Dolayısıyla; Sitelerinizin İçeriğinde Bize Ait Herhangi Bir Reklam Kesinlikle Bulunmayacaktır.Bu Hizmeti Veren Çok Sayıda Sitenin Sunduğu Hizmetin de Ötesinde Nav-bar Alanında Logomuz Dahi Olmayacaktır. Kullanıcılarımız, Talep Ettiklerinde Sitelerinde Reklamlarını İstedikleri Gibi Yayınlayabileceklerdir ve Sitelerinden Gelir Elde Edebileceklerdir.
Zaman Zaman Kampanyalarımız ve Ödüllü Etkinliklerimiz Olacaktır. Bu Etkinliklerden Tüm Kullanıcılarımız Haberdar Olacaklardır.
Herkesin Bir Web Sitesi Olsun, Herkes Bu Zevkli Oyuncakla Oynasın. Haydi! Siz Hala Bir Web Sayfası Oluşturmadıysanız Durmayın! Hemen Ücretsiz Web Sitenizi Açın ve Bu Dünyamıza Siz de Katılın.
Biz Hep En İyisi Olmak İçin Çalışacağız.
Teşekkürler!

2 yorum:

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!