Home Top Ad

Responsive Ads Here

Müge Anlı Resimleri

Share:
Müge Anlı atv ekranlarında hafta içi her gün sizler buluşuyor..Her sabah tatlı gülümsemesi ile atv kanalında saat 10:00'da sizlerle..
Müge Anlı Resimleri
 Sağlık, eğitim gibi hayata dair her konunun, alanında isim yapmış uzmanlarla ele alınacağı programda, ekran başındaki izleyici ve stüdyodaki konuklar her an sürprizlerle karşı karşıya geliyor. http://kiliza.blogspot.com/ Ele aldığı konularla gündemin nabzını tutmayı hedefleyen program, sanatçıların da kendini dobra dobra ifade ettiği bir arena... 15 Eylül 2010 Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle birbirinden farklı  faili meçhul dosyalar ele alınırken çözüme kavuşturuluyor. Hiç bir programı rakip olarak kabul etmeyen, farklılığıyla yayın dönemine damgasını vuracak olan programda sosyal sorumluluk projelerine de yer verilmeye devam ediyor. Müge Anlı Kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasının startı veriliyor.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!