Home Top Ad

Responsive Ads Here

BENZER YAZILAR EKLENTİSİ BLOGGER KODLARI

Share:

Merhaba arkadaşlar...

Yine herzaman ki gibi yepyeni gıcır gıcır ve sorunsuz çalışan hatasız bi blogger eklentisiyle karşınızdayım.. =)

Bugünkü eklentimiz rastgele yazılar eklentisi..Yani yazılarınızın sonunda o yazıya benzer yazıların listelenmesini sağlayan bir eklenti..

Bir önceki blogger yazımda da söylediğim gibi ben de yeni bi blog yazarı olduğum için bu eklentileri kullanmak için araştırma yapıyorum..Ama araştırmalarım sırasında bazı eklentiler yarardan çok zarar sağlıyo..Ama sizinle paylaştıklarım tamamen sorunları çözülmüş eklentiler..

Şunu da söyleyeyi önemli bi nokta bu eklenti sayesinde sitenizde geçirilen süre oranı artmakta ve bu da sizin alexa sırınızın yükselmesinde önemli rol oynamaktadır..Gerekli açıklamaları yaptıysak nasıl yapıldığına geçelim isterseniz...


Kodundan hemen önceşu kodu ekliyorsunuz...





Daha sonra şablonunuzu kaydedip sonucu görüntüleyebilirsiniz...

Gösterilecek konu adedini 5 olarak ayarladım değiştirmek isterseniz. Aşağıdaki kodla oynayın

var maxresults=5;

Kaynak: DataServis

1 yorum:

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!