Home Top Ad

Responsive Ads Here

2010 PMYO SINAVI İPTAL OLABİLİR

Share:
Bu Yıl Ösym Tarafınca Yapılmış Olan PMYO Sınavı İptali Olabilir.

KPSS KOPYA İDDAALARI SONUCUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONLAR SONUCUNDA ÖSYM TARAFINCA YÜRÜTÜLEN POLİS MESLEK YÜKSEK OKULLARI SINAVINDA HER SINAVIN SORULARI KOPYALANDI ÇALINDI.http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:lEjO23wt8crWdM:http://www.fikirle.com/blog/wp-content/pmyo11-251x300.jpg&t=1

Haberlere göre 22 Eylül tarihli Haber Bültenlerinde bu konuya ilişkin yayınlar halka sunuldu. Sorular Çalındıysa Sınavın İptali Söz Konusu Olur, Sorular Çalındıysa da Sınavlar İptal Edilmelidir. Sınavların Cemaat Eline Geçtiği ve 2009 Yılında da Çalındığını Biliyoruz. Sınav sorularının çalınması yüksek bir olanaktır, her yıl alışılmış bir durum haline gelen bu sınav sorularının calınması artık öğrencileri ve aileleri strese sokuyor durumda. Buna Siyasilerinde bir çözüm üretmesi bu konuda denetim ve güvenlik unusrlarınında sağlanaması gerekmektedir.

2010 Yılında Yapılan PMYO Sınavı İPTAL Olabilir, Haberle ilgili detayı websitemizden alabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Sınav İptal mi olacak ..

    YanıtlaSil
  2. mahkemeye falan verilmişmi bilgi kesinmi ama millet yerleşti nasıl olacak nereden aldınız bu bilgiyi paylaşırmısınız

    YanıtlaSil

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!