Home Top Ad

Responsive Ads Here

Zafer Taşınsana Olm Bize

Share:
Yollar bitmez ömür biter, İnsanız birilerini özlüyoruz, onlara karşı sevgi duyuyoruz, 2.Sınıavlarında bitmesiyle memleketime gidiyorum, en çok küçük afacanla ilgilencem. Bu arada bizim elemanlardan zafer de netfikir'den cıkmak istiyormuş ona burdan bi uçarım, reklam olur aleme piyasaya O_o . Ha bu arada zafercim seni bekliy0oz olm. gel de beş kişi olalım. gelde ortam bizim olduğumuz yerde olsun hayat bizimle devam etsin :)

Yolculuğumun daha ilk saati bile deil,o kadar da uzak değil gerçi; sorun bu değilde s0orun şsrj meselesi, ilk saatte metro turizm ağlarından yararlanarak nete girmiş durumdaım. memlekete kadar bu laptop bana bakacak ben ona ayrıca otobüste yazdığım bu yazım da benim değerlerim arasında kalacak, metin ve omer hala uyuyorlardır... zafer bizim eve taşındımı bilmiyorum.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!