Home Top Ad

Responsive Ads Here

Vapur Senaryosu - Netfikir.net

Share:



Beşik. Eşik. Eşek. Eş-şek. Eşref. Eşraf. Esnaf. İnsaf. İnsan. Lisan. Nisan. Nazan. Kazan. Kuzen. Kuzey. Güney. Güneş. Güreş. Kürek. Küvet. Kuvvet. Kuveyt. Suret. Sürat. Sürgü. Sergi. Dergi. Gazete. Kitap. Katip. Yeter Bu Kadar Zamazingo.

BEN vapurun üzerinde gidiyorumdur. Vapur denizin üzerinde yoluna devam etmektedir. Deniz o gün bir değişiklik olarak mavi mavidir ve havada kara kara bulutlar dolaşmaktadır. Geminin içinde mutlaka bir van kedisi ağır adımlarla gezinmektedir. Ben geçerken yanlışlıkla kedinin üzerine basarım ve onu yanlışlıkla ezerim. Aslında kendisi ezilmiştir. Yani ben basmışımdır ama ezilme eylemini kendisinin gerçekleştirdiği ayanbeyan ortadadır. Yolcu kadınlardan yaşlı olanı beni orada sanki bilerek kediyi öldürdüm diye satanist ilan eder.

Halk beni kopardığı simit parçalarıyla simitler, Yazık günah ulan simit atılır mı?. Fakat acımaz. Yere düşen simit parçalarını öpüp üç kere alnıma koyarak halkın gözündeki imajımı düzeltirim. Haa, afferin bak satanist olsaydı alıp öpmezdi şeklinde konuşmalar duyuyorumdur. O sırada kamera benim alnıma odaklanır. Alnımda simit parçalarını öpüp de değdirdiğim yerlerden kan fışkırmaktadır. Bu kanlar yere dökülür. Onları vapurun kamarasından biyerden, içerden aldığım viledayla silerim. Viledayla silerken ortalıkta koşturan çocukların hepsi ayağı kayıp yere düşer. Yere düşen çocukları havaya kaldırırım. Sonra tekrar yere koyarım.

Bir tanesinin annesi geri zekalı olduğu için ay çocuğuma ne yapıyorsun der. Annesi geri zekalı olduğu için onu öldürürüm. Çocuk buna çok üzülür. Ben de üzülmesin diye onu da öldürürüm. Öteki çocuklar öteki çocuğu öldürdüm diye üzülünce öteki çocukları da öldürürüm. İçerdeki geminin yani herkes çok üzüldüğü için hepsini öldürürüm. Vapurda yalnız başıma kalırım. Kaptanı iyi ki öldürmedim çünkü gemi sürmeyi bilmiyorumdur. Kaptanla çok iyi arkadaş oluruz. Issız bir adaya gideriz ve kanunların el verdiği sürece birlikte geçiniriz... Kaptanda kadın haa, Bana kadın, kaptan olmanın zorluklarından bahseder. Ben de ona karşılığında şarkı bestelerim. Bestelediğim şarkı şu haldedir: mazeretini unutan tüm öğrenciler / tiyatroya böyle başlar yani topraktan! Kaptan şarkımın sözlerine çok bayılır ve ona adeta ayılsın diye çeşitli işlemler yaparım. Ayılır. Köye döneriz, döndüğümüz gibi çıkarız. Köyde yaşanır mı be sene olmuş ikibinon. Las Vegas’a gidip kumar oynarız, işler iyi gider çok zengin oluruz. Arkamıza mafya takılır. Mafyanın arabasına ateş ederek onları yoldan çıkarttığımız için yolun geri kalanında bir sorun yoktur. Allah vardır.

Bu yüzden ben düzinelerce insan öldürdüğüm için bu çok günahtır. Acilen tövbe etmem gerekmektedir. Kamera dudaklarıma yaklaşır. O sırada tövbe ederim. Umarım kabul edilir. Arkadaşım olan kaptana, daha doğrusu kaptan olan kadına doğum günü hediyesi olarak kaptanlık pazubandı alırım ve sol koluna, kalp hizasına takarım. Bu onu çok motive eder. Hayatta çok daha iyi oynamaya başlar. Geçerken beni de uygun bir yerde bırakır. Bıraktığı yerde polisler alırlar. Hoş geldin ya nerelerdesin biz de seni bekliyorduk derler. Hass.ktirin gidin lan i.neler derim. Yunan polisini hiç sevmem çünkü. Beni Türk polislerine emanet ediniz.

Böyle böyle pil ortasından ısırılmış olur. Rezalet saat yedi gibi başlayıp on bir on iki civarı biter. Çok şükür bugün de çirkinizdir. Hazır betonlar üzerimize geliyormuşken; gelsin.

1. Her adanın bir yolu vardır, gökyüzünü tanıyorsan bilhassa
2. robotların yanağı gri olur, doğuştan
3. Türkiye’nin yedi harfli olması tesadüf olamaz
4. Adın ne senin, Serdar Hocam, Radyoda çalışsana sen...
5. bir ödev olarak yağmuru çiziniz
6. lüzumsuzsa öldür , Yok et manasında

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!