Home Top Ad

Responsive Ads Here

Ölümsüzlüğün Çaresini Buldum...

Share:

Uyumak tedavülden kaldırılmış. Son çıkan tabletlerle tam bir ömür uykusuz kalmak mümkün. Dünya ayık insanlar dolusu hep ne kadar kalabalık. Bir yer hariç: adını unuttum. oraya gidiyoruz. Fakat varınca bir de ne görelim: Orası, orada değil. Yani şöyle olmuş; selçuk üniversitesi a.keykubat kampüsü mesela kampüs'e gidiyorsun ve yerinde yok! Oh my Allah! şoklardan şok beğen. Sakince yere çömüp yerdeki tahtaya elimizdeki toprakla planlar çiziyoruz. Plana göre ben telefonun diğer ucundaki her şeyi unutan adamı oynuyorum. Bu rol için bir ay kadar her şeyi unutan insanlarla vakit geçiriyor, fakat rolüme çok sıkı hazırlandığım için o gün ne öğrendiysem gece eve gelince unuttum. la havle vela kuvvete illa billah. E e iyi kendimi getirmeyi unutmamışım. hem arkadaşım kendisini camdan attı ben de atladım. dizim kanadı. kantinden çeşitli cipsler alıp onları tükettik. tadları oldukça lezzetliler idi. ben tadları oldukça lezzetli idiler olduğundan keyif süperdir ve kızılcık şerbeti içerim. bunu gören ekipteki diger arkadaşlar panik halinde bir o yana bir yana koşmak eylemine başlarlar. ortada muazzam bir curcuna, tarifi zor bir kaos vuku bulur. aramızdan bir kaç iyi adamı çarpışma sonucu kaybederek derin üzüntüler içerisine gireriz.

Ölümsüzlüğün çaresini buldum: Ölmemek. Saat 23:49 civarı olduğu için bir işe yaramadı. Salla güzel söz değil. Konuyu değiştik hoop, sigara ile atış yapmak yasaktır. manda ve himaye kabul edilemez. hayat; belli kurallar çerçevesinde işleyen silgisiz resim yapma sanatına denir. Heyy sen, artık bir 'ananı da al git' lafını duymaktan sonra ikinci en tiksindiğim bu sözü sarfettiğimi görünce ekibimizin içerisinde beni en iyi anlayan my best friend olarak kıkır kıkır gülüyor. gülerken çeşitli biçimlere girdiğinde aniden ayağa sıçrıyor ve soyunmaya başlıyor. karşımızda yalnızca baksırıyla kalana denk soyunup ardından şöyle bağırıyor: euraka! Ve senin aklından geçen ilk isim işte o kişi o bu yazdıklarımı okusun tavsiye etmezsen bulamaz bulupta okuyamaz.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!