Home Top Ad

Responsive Ads Here

Marketler ve Markettekiler...

Share:

Bugünkü konumuz marketler, market deyince çok şey yazılır bu marketler hakkında, mesela yazıcağım konu ilginizi çekicek ve hep diyeceksiniz ki bana ; SANANE
Anlıyorum. Anlıyorum. (Kafasını sallar) Marketin kapısı, otomatik olan tabii, baya uzaktan çalışır açılır. Sanki kapı da bu kadar mı uzaktan açılır söylenerek markete girmek ile girmemek arasındaki kalıp girer insan. Ayıp olmasın diye madem açıldı. (Ayıp olmaz) girersin, gireriz..istek dışında bu anlattıklarım ha. İçerde, marketin bölümlerini turlayıp tüh bugün de hiç alacak bir şey yokmuş İbne seni, diye bağırıp üç tane arabayı bir tek başına dolduran beyaz sakallı herife, İki tane arabayı niye dolduruyorsun lan? Ayı mısın gibi bakarak kasanın oralarda (Yola girer)...

Bunu gören Nasreddin hoca durumu spor tesislerine iletmiş. Sen misin bunu ileten? Veryansın. Veryansın. Varyans. Varyans nedir? Bunu benden daha mı iyi bileceksin, y*r*ak, ben yıllarca varyanslarla uğraştım biçiminde konuşan Nasreddin Hoca, antreman öncesi yaptığı basın toplantısında takım olarak devre arasını iyi değerlendirdiklerini, yeni transferlerle daha da güçlendiklerini belirterek, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini kaydetti. Sakatlığı devam eden Nobre takımdan ayrı düz koşu yaparken, haftasonu oynanacak maçta kart cezalısı olan Suat Suna takımla beraber Isparta’ya kafilesine götürüldü. Ama bu haksızlık. (Hak verir.) Gözler tribünde yer yer boşluklara çarpmıştır. Karaciğer enzimlerinin ve alkalin fosfatazın yükselmesi nadiren gözlenmiştir. Arkadaşlarını yanlız sahada bıraktığı için çok üzgün olduğu yüzünden anlaşılan Suat, gecenin geç saatlerine kadar iki sarışın güzelle Reina’da eğlendi. Sabahın ilk ışıklarına kadar da eğlendi. İki kere eğlendi. Çok eğlendi. Bu kadar mı eğlenilir bilader yani oldu. (Kapı çalar) Aaa, sen misin. Dediler.

Sendir. Onlar da sandılar ne. Sandılar ki başka biri. Ama meğersem sendir. Nasılsın, gel, geç otur otur, Benim dedi, kendinden emin mağrurla. Soğuk bir esti. Nasılsın, gel, geç geç otur ortamı iyiden iyiye ısıttı. Şampanyalar açıldı, evin hanımının demlediği birbirinden lezzetli kurabiyelerle birazdan nar suyu içtiler. Nar suyunun sağlığa olan faydalarından bahseden adam orada öldü Boğulubbb blobb boo oooo.

Pastasının üzerindeki mumları üfleyerek iyi ki doğdu. Gelen hediyeler arasındaki jip dikkat çekici idi, ona bakarsan ben ustam metine hiç hediye almadım, o aldırmadı bana valla, bizim zaferle ömerde almadı ama besyocu almış baksen... Saçmalatmacamıza gelelim tekrar... ne diyorduk... haa, Gelen hediyeler arasındaki dikkat çeken jipi tuttuğu gibi balkona götüren çocuk onun ile oynadı. Çok iyi anlaştılar. Birbirlerine ödev yapacaklar. Efeler diyarı ege yöresinden postmodern türküler söylediler: (Müzik kafalar) Hakikat Bir Gizli Sırdır / Bilemezsin Demedim Mi? Öğretmeni ikisinin de başlarını okşayarak: Afferin, haydi şimdi de sayılar saymasını öğrenelim O Halde: 1. 2. 3. 4. diyib tahtaya yazdı. Sonra öğrencilerimizden birinde öğretim işleminin aşırı kullanımından yansıyan boyunda ağrı, yanma, kramp gibi semptomlara rastlanmıştır. İstenmeyen gebeliklerde bedensel sağlık, güvenlik duygusu ve yaşama sevinci olarak tezahür eder. (Sa o roma, daje) Paradigma’ya tam uyan Türkçe bir sözcük henüz oturtulamamıştır.

İçeriye seslendiler. Recep İvedikli Turkcell reklamlarına gülebildiğim için utanmıyorum. Ama gülmeseydim gülmedim demekten de çekinmezdim, baktı.
––Anneee, su! Vakt-i zamanında Zeki Müren’in de dediği gibi: Bu kadar yangına kömürle gidilir mi ya. Böhühühü. Çok Komikkkk la’. Büyük damarlardaki bulgulardan yola çıkarak küçük çaplı koroner anjiografi ile hastanın ilerde mutlak geçireceği kalp krizi önlendi seve severek. Bir bardak su içilmek suretiyle tüketildi yüzlü yaşlar için NORMAL. Fakat nasıl karnım acıktı üşeniyorum. Hemen kantine inip tost yemek istedi ben, çok güzel oluyor tostla çay dikkat edilmesi gereken nokta tost karışık olmuycak, bol kaşarlı olacakk.
Dedi yine ben.
Hayat gururla yazar,
Netfikir.net utanmadan sunar.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!