Home Top Ad

Responsive Ads Here

Adam'ın Ruh Haline Ne Olmuuş!!!

Share:


Milli piyango bileti bana çıktı beyler :) Ruh Halim tramway kapısının kapandığını görür, hızlıca koşar ama koşarsa yetişir... önce bir müddet; aslında daha baya açık diye düşününce [kapı] – * Adam’ın Dilinde Ga’pıı, sonra koşmaya karar verip koşmaya başlayınca.bak bak,,, böylece ruhum''un hayata karşı inatçı bir tavrı olduğunu ve ayrıca kapının hala kapanmadığını vermiş oluruz. ancak üzücüdür ki; tam kapı ruh halimin kafasını ga’pıdan içeri sokunca sıkışır ve ruhum'un kafası, diğer yerleri dışarıda kalınca fizik kanunu olur. Ruhum; boynundan doğru içeride olmak suretiyle, g*tü başı ayrı yanda seyahatine başlar. onu içeride tamamen içine tramwaya girmiş bir kalabalık karşılar yaklaşık işte elli kişi+. aman yarabbim olabilir. çığlıklar çığlıkları kovalamaktadır neden?! çünkü Buzlukbaşı Durağına girilirse Ruhum'un şeyi? ıııııı, tünelin kenarına çarpıp veya beli nolur’’. herkes yardım için,,, . bunu bir tehlike anı kabul edersek, ... düğmeye yönelip düğmeyle oyun olmaz, bozulunca sistemler çöker ve ruhum ortasından kırılır. bütün tramvay masmavi kanlar duvarlardan akarken Ruhumun Durumu, Vaziyeti, Meşgali, Tavrı, Hali, Tarzı, Şekli, Birazdan üslubu,... açıkçası bayağı hızlı şekilde sürtüne sürtüne belinden yukarısı boynuna kadar erimiştir. kafası tak diye tramwayın içine düşer. ve bu tak diye ses çıkartınca, herkes dinine göre artık kimi "aman allahım", kimi "oh my god", bazıları telaşla: "hasssss*ktiiiiiiir!!!" şaşırıp, yaşlı bir teyze ise "damar damar üstüne binmiştir bişey olmaz" diyerek. içlerinden bilge bir adam, nereden bakılırsa Ruh'un yerden kafasını alarak; "olmak ya da olmamak.. işte bütün mesela bu" filan diye hafif de diz çökerek. herkes adamı ayakta alkışlar. Ruhum gözleriyle "suuu! suuu! suuu!" yalvarırcasına konuşan manalı bir it yavrusu gibi kadının teki çantasından yarım litrelik suyu ağzının içine dökerek; - o ise "teşşşekkür ederim" der; "zamanınız varsa beni beş dakika dinler misiniz". böyle rica eder, ötekiler de "tabii, tabi.." diyerek... Sucu Kadın da zaten yazık, belki birazdan ölüp gidecek şu fani dünyadan der, hepsi bhenhim Ruh halimhi düşünürlher.

tramway
ın içinde daha önce böylesine hiç bir sessizlik olmamıştır, herkes Serdarın Ruhun'un ağzına bakıp, "acaba ne diyecek? acaba ne diyecek" endişeleriyle dinleyedursun ARKADAŞLAR belki inanmıycaksınız ama ruhum öyle bir şarkı söylemeye başlar ki oy oyy gözlerden akan yaşlar yürekleri dağlar ve o şarkı bir michael jackson rip'in şarkısıdır ve türkçe olarak "işte gidiyorum çeşmi siyahım, işte gidiyorum çeşmi siyahım" anlamına tekabül eder. tramwayın içindekilerden o duygu yoğunluğuyla bir tanesi atılarak bizim istiklal marşımızı söylemeye başlar koooorkmaaaa ve hazır ol'a geçen ruhum'un şeyini ııı
kafasını” elinde tutan bilge adam, kafayı yere düşürür. Tak tükk tık tıık tıı k... marş bitince yolculuk biraz neşelensin açısından Ruhum'un kafası yine de ölmemiştir ve bu olay Yaşanmıştırr. daha sonra tramvayın makinisti tramvayı otomatiğe takıp ruhumun yanına gelerek kafayı ellerinde eldivenli aldılar, diğer binilen yerden de ruhumun'un yarısını getirmişti bir polis, tabi boyundan bele kadar olan yer duvarda eridiği için ruhum'un kafasını tam belinin üzerine bantladılar. ve bu bant tuttu. ve damarlar kaynadı! "oh" biçiminde yolculardan toplu bir ses yankılandı. Ruhum hüzünlü sayılabilecek gözleriyle ve dili aracılığıyla "şu hale bak! şu hale bak ortam yok, ortam yok!!" diye bağıra bağıra polislerin zor kullanmak durumunda kalmasına ortam çıkardı. "tamam hanımefendi anlıyorum zor bir durum ama alışacaksınız" gibi şeyler duyduğumu hatırlıyorum, Ruhum yoktu o esnada vardı da yarımdı yarısı yoktu yanee. polis sosisli sandviç yiyordu goralı da olabilir, çünkü onu tam iyi göremedim. ben yazık ruhum'un "benim adım Serdar’ın Ruhu! benim adım Ruh!! siz benim kim olduğumu biliyor musunuz!!!" çığırışları arasındaki bu dramın üzüntüsüyle gitmişim dilenciye allah Ruhunuzu tramway kapısına sıkıştırmasın bunun için tam bir bucuhh lirra verinche kendimi buldum. Ruh şokunu atlatmak için kendime Sıcak çikolata söyleyip; bir yandan da kafacığımda şunu yazıyora:


30.12.2oo9 – Günlerden Çar
şamba

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!