Home Top Ad

Responsive Ads Here

PMYO SINAV SONUCLARI NE ZAMAN ACIKLANIR

Share:

PMYO 2009 Polis Meslek Yüksek Okulları Sınavı Sonucları ve PMYO Ne zaman Acıklanacaktır Sorusuna Cevap Arayanlara;
1 Kasım 2009 tarihinde iptal edilip tekrar yapılmış olan PMYO-2009 Polislik Sınavı Saat 09:30 İtibariyle 2 saat süreli olarak yapılmıştır, Polis Olmak isteyen adaylarla birlikte benim de girdiğim bir sınavdı,özellikle belirtmek istediğim; sorular ilk sınava göre 3 kat daha zordu. Sınav sonrası izlenimlerimimi buraya yazmak istedim; sınava girdim herkesin yüzünde somurtganlık vardı, sınavdan cıkan yüz kişiden sadece biri güleryüzlüydü, gerçektende sorduğum çoğu kişi sınavda zorlandığını ve sınavın birhayli zor olduğunu ifade etti.Bazı Sitelerde de Sınav sorularının tekrar çalındığına dair belirtmelere rastladım, bu doğaldır, sorular çalınabilir mi? çalınır, gördük ÖSYM'nin adilliğini, ben soruları hazırlasam sınavı önümüze sunan ÖSYM'den cok daha iyi ve kaliteye sahip sorular hazırlarım, ÖSYM Komisyon Seçmeyi Bilmeden Sınav yapıyor, Komisyon Orta Düzeyde bir soru soramamıştır, sorular ya çok zor ya çok kolay olmuştur, ortasını tutturamamıştır, sınavla ilgili görüşlerimi belirttim ve burada farklı şeyler düşünen ve sınava giren gözlemlerini ifade etmek isteyen bir çok arkadaşımız vardır onlarında görüşlerini almak isteriz.Sınavdan bir gün sonra bir kaç arkadaşımla da konuştum, onlarda sınava girmişlerdi, adamlarda kapasite yok, bana sınavdan 107 net yaptım diyen var, yine bir arkadaş sınavda 98 net yaptığını söyledi, onlara; direk olarak "Yoksa sınav sorularını tekrar mı çaldınız? dedim, "Neden ki..." dediler? olamaz mı dediler, evet olamaz, çünkü bu sınavı kazanacak adamların önce matematikten en az 25 net yapmaları gerekiyor, benim tanıdığım bu kişiler matematikten beş neti gecicek adam değiller, haydi bir kaç ayda sınav için matematik çalışsınlar ee.. kardeşim adam 4 yıldır dershaneye gidip üstüne birde 4 yıl özel ders alıyor yinede matematikten 36 net yapamıyor kaldıki benim tanıdığım matematiği olmayan kişiler bana 107 net yaptım senin nasıl gecti sınavın diyebiliyor, Gazeticiyiz yazacak çok şey var, ben gazeteciliğe erken başladım ama bunları ifade etmekte artık benim görevim, ben yazıcak çok şey biliyorum ama fazla ağıra kaçmasın. Adalet bir gün yerini bulur, Adaletli bir toplumda mı yaşıyoruz bana sorarsanız adaletin a'sı bile olmayan bir toplumda yaşıyoruz bu ülkede herşeyden şüphe duymak gerek, çünkü herşey ortada, ne olduğu üstteki kişilerin ne yaptığı belirsiz..., adaleti bilmiyoruz, hukuk çöküntüde,Üniversitelerimizin Hukuk dalında iyi mezunlar vermesi gerekiyor, enstitülerin açılıp bu konuların geliştirilmesi gerekiyor... Polis teşkilatı orta seviyede ama Ösym ile iş yaparsa oda bozulacak, sorular çalındıya neyse; yazdık, kızdık ama sonucların açıklanması ile ilgili yazı yazayım dedim her şeyden bahsettik, okuyun ve yanlış söylediysem de siz düzeltin.ben yanlış bildiğim şeyleri buraya yazmazdım.

PMYO Sınav Sonuclarının Açıklanmasına Gelince; İntibak Eğitimi 13 Kasım'da olacağından ve İntibaka Çağırılanlarında 3 Gün Öncesinden Duyurulması Gerektiğinden Sınav Sonucunun 9 Kasım Tarihi ile En Geç 10 Kasım Tarihi ile Açıklanması Gerekiyor, 10 Kasımda da Resmi Kurumlarda Çalışma ve İzinler Olabileceğinden Sınav Sonucları 9 Kasım Tarihinde Açıklanacaktır. Beklentilerim Bu Yöndedir.

Teşekkürler!

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!