Home Top Ad

Responsive Ads Here

ALPAGUT İLKÖĞRETİM OKULU - ALPAGUT KASABASI

Share:
Alpagut Kasabası'na çok şey kazandırdığı gibi, kendi hayatımda da büyük yeri olan güzel okulumuz, Alpagut İlköğretim Okulu.

Kasabamıza yakın beldelerden zorunlu olarak öğrenciler gelmekte ve bazı yerleşkelerden taşımalı eğitimle öğrenci değeri ayakta tutulmaktadır.

Eğitim çok iyi diyemeyiz. Eğitim durumu düşük.İlköğretim okulu var, ama lise yok. Kasabamızın Bazı Çocukları Dodurga Lisesinde eğitim görüyor ve taşımayı belediye yapıyor.

http://img2.blogcu.com/images/a/l/p/alpagutkasabasi/kopyasi_alpagut.jpg

Alpagut Kasabasi İlköğretim Okulundaki Maceralarımdan ve Özlemlerimden Bahsetmek İstiyorum hemen kısaca, Alpagut İlköğretim Okulu'nda
Tam 5 yıl Öğrenciliğimi Geçirdim, YarımYıl Sınıf Arkadaşlarımla Birlikte; Ders Alamadık Söz Konusunu Kurduğum Yıl 2001 Yılı İkinci Yarısı,4. Sınıf Sonu.

Canımızdan Çok Sevdiğimiz Fatma Hocamız ile Eğitim ve Öğretim Hayatımıza Sevimli Kasabamızda Başladık, Okula 7 Yaşında Başladım, ve Öğrenimim Boyunca Okulda Etkinliklerde de Bulundum.

1 yorum:

  1. Okulumuzda ayrıca öğretmen eksikliği sorunuda bulunmakta.milli eğitimin imf lanetini reddederek atamalarla çözüm bulması gerekiyor bu soruna.

    YanıtlaSil

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!