Home Top Ad

Responsive Ads Here

PMYO Mülakatlarını Başariyla Geçtim

Share:
http://www.mpmyo.edu.tr/genelresim/PMYO.jpg

Afyonkarahisar PMYO Polislik Adayı Mülakat Sınavını Başarıyla Geçtim.Şükürler Olsun.Önümde Sınav Var, Sınavıda Gecersem Polis Olacağım İnşallah.Umuyorum...

Mülakatlarda Heyecan Yapmaya gerek yok, polis büyüklerimiz son derece titizlikle ve sevgilerini göstererek mülakat eleme çalışmalarını sürdürüyorlar. Gözlemlediğime göre; Kızlarda ; 1.63 m Boy Altında Olanları ve Erkeklerde 1.67 m Altında Boy Olanlar eleniyor, renk körlüğü kusuru bulunanlar kesinlikle eleniyor, vücuttaki herhangi büyük yara, yanık izleri olanlar eleniyor.
Denetleyici doktor ve psikolog sizi ölçüyor ve inceliyor.Sistem Odasından Geçtiğinize dair size imzalı bir sınav bilgilendirme kağıdı veriliyor, o kağıdı almışsanız geçmiş oluyorsunuz, mülakatlarda elenenler hiç bişey alamıyorlar.

Benim için Sınav kolay olacağa benziyor, üniversiteyi kazandım nede olsa, heyecansız bir sınav olacaktır ve başarıcam, Gazetecilik mi Polislik mi? derseniz Polislik Hiç Düşünmeden ama ben gazetecilikte cok istiyorum.Bakalım zaman gösterecek,,
Hayırlısı Olsun.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!