Home Top Ad

Responsive Ads Here

2014 JANA - JATEK 2. AŞAMA SEÇME SINAVI BELGELERİ

Share:

2014 JATEK Jandarma Temel Eğitim Kursu Giriş Sınavı

Jandarma Astsubay olmak için 2 yıllık (önlisans) ve 4 yıllık (lisans) bölümlerinden mezun olan adayların başvurabilecekleri bir sınavdır. Geçtiğimiz günlerde JATEK yazılı sınav sonuçları açıklanmış ve taban puan olarak "48 Puan" belirlenmişti. 2. Aşama sınavlarına çağrılacak olan arkadaşların ciddi bir belge ve bilgi toplama aşamasında olduklarını biliyorum bu yüzden bu yazıyı derledim.

Facebook ve bazı farklı mecralarda, websitelerinde bu konuya dair bilgi paylaşımları yer alıyor ancak en kapsamlı ve doğru bilgiyi sizler için hazırladığımız bu yazımızda bulabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız S.S.S ( Sıkça Sorulan Sorular ) kaynaklı bu yazımızda aşağıda yardımcı olmamızı muhtemelen istediğiniz konular yer alıyor. Detaylarıyla okuyunuz, aklınızda sorular varsa bize sorabilir ve bildiklerinizi paylaşabilirsiniz.

1. JANA/JATEK 2. Aşama Sınavında hangi belgeler götürülecek?
Cevap: İkinci Aşama Seçme Sınavlarında Adayların Yanlarında Bulundurmaları veya Teslim Etmeleri Gereken Belgeler listesi: İkinci Aşama Seçme Sınavlarına Çağrı Belgesi, Öğrenim Durum Belgesi, Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı, Diploma Fotokopisi veya Geçici mezuniyet belgeniz ve fotokopileri, Şehit/Malul/Gazi Belgesi, Vesikalık Fotoğraf, Askerlik Terhis Belgesi, Askerlik Durum Belgesi, Güvenlik Soruşturması ve Arşive Araştırması Belgesi

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!