Home Top Ad

Responsive Ads Here

Satılık Adsense Hesabı Almak İstiyorum Diyorsanız >>>

Share:
Satılık Adsense hesabı arıyorum diyorsanız size bu yazımızda yardımcı olmaya çalışacağız, Adsense hesabı açmak ile uğraşmayın. Bilindiği üzere Adsense hesabı açmak deveye hendek atlatmaktan daha zor, Google Adsense hesabı açmak zor çünkü pek çok yayıncı var ve Google INC. bu yayıncıları reklam veren Adwords müşterileriyle orantılamak istiyor. Her siteyi Adsense ile uyumlu kılmakta bu noktada zorlaşıyor. Websiteniz Adsense kurallarına uygun olsa bile bir hesap açmak gerçekten zor. Eski dönemlerde hesap açmak daha kolaydı şimdiki zamana göre, Adsense ekibi yenilikler sayesinde sistem altyapısını geliştirince ve yayıncı üye sayısı artınca bir Adsense Yayıncısı olmak daha da zorlaştı.
Yorum formu alanını göremiyorsanız lütfen sayfayı yenileyiniz.

Hemen yan taraftaki iletişim formunu kullanabilirsiniz veya sayfa altından yorumunuzu bize iletebilirsiniz. >>>

 

parayla adsense hesabı alma
Google Adsense
Adsense hesabım banlandı diye forum sitelerinde bir dünya konu görebilirsiniz. Hergün binlerce hesap banlanıyor. Bu gerekçeler mantıklı olsa da olmasada hesabınız banlanıyor ve içerde paranız birikse dahi alamıyorsunuz ne yazıkki! Hal böyle olunca malumdur Adsense ile yıllardır kazanç sağlayan yayıncılar bir boşlukta kalıyor, yeni bir hesap açmak, Adsense hesabı için PIN onaylamak çok zorlaşıyor. Adsense hesabı açarken dikkat etseniz bile artık Adsense hesabı açmak 2 farklı aşamaya ayrılıyor. İlk adımı geçseniz bile 2. aşamayı geçemiyorsunuz. Geçtiniz diyelim. 2. aşamada da kazancınız sitenize göre uygunsuzsa 1-2 gün sonrasında yeniden Adsense hesabınız devre dışı bırakıldı (banlanma) uyarısını alıyorsunuz. Adsense hesabı banlanmaları oldukça fazla son dönemde ve burum webmaster arkadaşlarımızı çok üzüyor. Zamanında bizimde çok hesabımız banlandı. 2007 yılından bu güne Adsense yayıncısıyız ve Adsense ile çok şükür iyi paralar yedik. Ben öğrenciliğimi kredisiz bursuz sadece Adsense kazancımla aylık belirli oranda karşıladım ve gerçekten Amerikan kapitalizmi diyoruz ama bu konuda haklıyız ve ne yazıkki Amerikan ürünlerini kullanarak kendimizde bir şeyler kazanıyoruz, nasipleniyoruz bir ekilde biryerlerden kazanç elde etmek gerekiyor.

Biz de bunun bilincinde olarak; yıllardır kullanmış olduğumuz pinli ya da pinsiz yani onaylı adsense - onaysız adsense hesabı konusunda sizlere yardımcı olmak istiyoruz. Satılık Adsense hesaplarımız var almak isterseniz ihtiyacınıza göre Adsense Hesapları satıyoruz, yıllık, 2 yıllık, 3 yıllık gibi hesaplar ve ihtiyaca göre bu yazımız altından eğer Adsense hesabı açamadıysanız bize bildirip Adsense Hesabı satın alabiliyorsunuz. Paralı Adsense hesabı almak isteyen pek çok kişi olabilir, normal şartlar altında her kullanıcı 1 Adsense hesabı kullanmak zorunda ama bu kural legalite kuralı, ben kendimde dahil pek çok kişiden tanıyorum, çok sayıda hesabı olan yayıncılar var, biz de her ihtimale karşı yüzyüze kalabileceğiniz Adsense banı durumunda hesap sahibi olabilmeniz için yedekte de bulundurabileceğiniz içinde para birikmiş hesaplar bile satıyoruz. Size satılacak Adsense hesaplarımız PIN onaylı ya da PIN onaysız olmak üzere iki farklı şekilde değerlendiriliyor. En hızlı biçimde Adsense almanın yolunu sunuyoruz size. Elimizde yeterli miktarda Adsense Hesabı mevcut. Adsense hesaplarını çok uygun fiyattan Pinli / Pinsiz Adsense Hesabı şeklinde satacağız, Satılık Adsense hesaplarımıza talip olan kullanıcılarımıza her türlü garanti sunuyoruz. Size satacağımız Adsense hesaplarının içerisinde belirli miktarlarda birikmiş $ kurunda paralar mevcut. Hesabı devrediyoruz. Uygun fiyatlarda alacak kişilere bu hesapları uygun fiyatlarla pazarlıyoruz, hem siz kazanıyorsunuz hem de biz, zaten 1 ay gibi bir sürede bunu karşılamış oluyorsunuz. Hiç kaçırmayın siz de satılık Google Adsense hesaplarını alın. Konu altından yorum olarak bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Bunun haricinde konu içerisinde de istek olursa iletişim adresimizi belirteceğiz. Sizinle doğrudan bu alandan iletişim kuracağız. Yorum yazmaktan çekinmeyin.
Adsense ile para kazanmak kolay, ancak sıfırdan yeni bir hesap açmak bir başlangıca imza atmak zor. Adsense ile ilgili çok kazanma yöntemleri, Adsense ipuçlarının yayınlandığı e-kitaplar, Adsense ile daha çok nasıl kazanırım, Adsense tekniklerinin yayınlandığı ebook pdf kitaplar son zamanlarda baya ünlenmeye başladı.
Pinli Adsense Hesabı Almak İstiyorum
Pinli Adsense hesabı almak isteyen olursa hiç vakit kaybetmesin, hesapları en uygun olur fiyatıyla satıyoruz, çok Adsense hesabı sattığımız oldu, hesaplarımızda biriken miktarlar yüksek TBM oranına sahip siteler tarafından sağlanmıştır. Dolayısıyla bu noktada siz de çok kazanacaksınız. Ayrıca "Adsense Uzmanlığı" isimli kitabımız çıkacak bu kitabı ebook olarak yayınlamayı düşünüyoruz, tüm detaylarıyla profesyonel içerik bulunduran bu kitabımızla Adsense yayıncıları çok kazanacak. Hesaplarımızı satın alan arkadaşlara bu kitabımızı çıktığında ücretsiz olarak hediye edeceğiz. Dürüst bir alışveriş ile adsense hesabı almak istiyorum diyorsanız bizimle hiç vakit kaybetmeden iletişime geçin reklamlarınızı yerleştirip siz de kazanmaya başlayın.

Adsense hesabı alacak olan arkadaşlarımıza her türlü güven sağlıyoruz. Güvenilir bir ticaretle hesap sayınızı da artırabilirsiniz. Biz bu konuda pek çok arkadaşımıza yardımcı olmak istiyoruz. Bilindiği üzere; R10, wmaraci ve Fuub gibi webmaster forumlarında Adsense konu başlığı altında ve diğer alanlarda hesap satışı yasak, aslında hesapların başka kullanıcıya devredilmesi sistemsel olarak mümkün, forumlarda bu satışların söz konu edilmemesi güvensizlik gerekçesiyle oluyor. Kimse kimseye sanal mecralarda kolayca güvenemiyor. Biz size güvenebileceğiniz tüm ölçütleri sağlayacak nitelikteyiz. Hesabı satın alacaksınız ama aldığınız için çok sevinecek ve memnun kalacaksınız.

Google Adsense hesabı açmanın en hızlı ve garanti yolu bu konu içeriğinde mevcut aslında. Tek yapmanız gereken dediğimiz gibi bizimle bu yazı altındaki yorum bölümünden iletişime geçmeniz.
 En hızlı Adsense hesabı alma yöntemlerini forumlarda arkadaşlar sıklıkla paylaşıyor ancak, ne kadar deneseniz de hiç uğraşmaya gerek yok hem bizden alacağınız Adsense hesapları kaliteli siteler üzerinden onaylatılmış Adsense hesaplarıdır. Malumdur arkadaşlar, Adsense hesabı almak genelde çok uzun süren bir işlemdir, artık daha da zorlaşmasının sebeplerini yukarıdaki paragraflarda açıklamıştık. Adsense hesabı için onaylanmayı günlerce beklemenize bile gerek kalmayacak. Eskiden Blogger siteleri ile Adsense hesabı açılıyordu ancak şimdi Blogger siteler bile kabul edilmiyor. Profesyonel kategorisi iyi olan siteler ancak 2 aşamalı onay sürecini geçebiliyor. AdSense program politikalarını inceleyip siteniz için gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra tekrar başvuruda bulunsanız bile aynı gerekçelerle kabul edilmeyebilirsiniz. Hergün saatlerce kez bir o forumdan o foruma webmaster forumlarının altını üstüne getiriyoruz, Adsense ile ilgili pek çok makale yayınladık. Adsense kategorilerini Adwords ile takip ediyoruz ve bilgilerimize güvenerek böyle bir yazıda sizlere yardımcı olmaya çalıştık, Adsense hesabı aldıktan sonra bize çok teşekkür edeceğinizden eminiz.

Pek çok referansımız var, siz de referansımız olun, sizde Adsense ile daha çok kazanmak için kitabımızı hesap satın aldığınız için hediye olarak alın, çok yakında kitabımızda çıktığında tarafınıza iadesi yapılacaktır. Bu şanstanda yararlanmış olacaksınız.

Adsense Hesabı Satın Alma Nasıl Yapılır?
Parayla Adsense hesabı satın almak sizlere sunduğumuz bir alternatiftir. Bu kolaylığı sunarken sizler için ödeme kolaylığı da sunuyoruz. Doğrudan; PayPal, Misli ve Herhangi bir bankadan Havale/EFT yapabilme olanağınız mevcut. Fiyatlar oldukça uygun, lütfen yorum alanından hesap almak istediğinize dair bildirimler gönderiniz, sizinle iletişim kuracağımızı garanti ediyoruz, bir an önce para kazanmaya kazancınızı katlamaya başlayın, Geç bile kaldık :) Sahip olacağınız hesaplar kaliteli içeriklere göre yükseltilmiş içerisinde birikmiş para olan hesaplardır. Bu hesaplar kapış kapış gidiyor, Adsense hesabı almak hiç bu kadar kolay olmamıştı, her ihtimale karşı elinizde birkaç Adsense hesabı bulundurmanızı öneriyoruz.

Google Adsense hesabı almanın en hızlı ve garantili yolunu sunduk sizlere, şimdiye kadar çok sayıda hesap sattık ve pek çok arkadaşın hayır duasını aldık. Aramızda öğrenci olan paraya ihtiyacı olan ancak bir türlü Adsense tarafından kabul edilemeyen kişi var, belirli bir miktar karşılığında sizlerden talepleri topluyoruz. Adsense hesabı açmak konusunda resimli anlatımları ve videolu anlatımları dinleyipte açamadınız mı zaten açsanız da hesabınız 1-2 güne durdurulacaktır. Olan size olacak biraz daha üzüleceksiniz bu yıkıcı olayla, Adsense hesabı almak için artık son sözümü söylüyorum. Düşünün bir karar verin, vakit kaybetmenin bir gereği yok, çok uygun fiyatlara 1 aylık kazancınıza süper Adsense hesapları satıyoruz.

Lütfen! size güven sağlamayan kişilerden hesap almayınız, biz telefondan bizzat görüşmeyle hesap satışı yapmaktayız, hesaplarımız eskiden beridir aktif uyarı almamış sağlam pinli-pinsiz hesaplardır.

203 yorum:

  1. 1 adet adsense hesabı satın aldım. Arkadaş çok ilgili Saolsun içinde para bulunan hesabı çok iyi fiyata sattı pinli hesap uygun fiyata aldım ve banlanma korkum yok artık :) Saol varol kardeş

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur edıyorum, Adsense hesabı aldım, kullanıyorum, kazancı yuksek hesaplar satıyor arkadas ilk gunde tbmsi 22 oldu.

    YanıtlaSil
  3. Ömer Faruk Kaplan19 Mart 2013 10:35

    ...@....com msn adresinden ulaşırsanız bende almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,
    Tarafınıza e-mail ile geridönüş sağlandı. İlginiz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. mail adreslerim nette gözükmesin yorumumu detaylarıyla yayılamazsanız telefonum [0 555 .......] adsense hesabı alırım

    YanıtlaSil
  6. Mrb pinli adsense hesabı almak istiyorum lütfen en acil şekilde benimle iletişme geçebilirmisiniz.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,
    Kısa süre içerisinde tarafınıza mail gönderdik. İletişim sağlandı.

    YanıtlaSil
  8. c.....ta@hotmail.com.tr veya c........ri@gmail.com iletişime geçiniz

    YanıtlaSil
  9. Bırakılan mail adresleri ve iletişim bilgileri yayınlanmamaktadır. Tarafınıza iletişim sağlanmıştır. Teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  10. di......m@gmail.com pinli hesap almak istiyorum çok acil cvp bekliyorum fiyatlarınız nedir.

    YanıtlaSil
  11. #10 Tarafınıza mail iletildi, hesap satışı için fiyatlarımız belirtildi.

    YanıtlaSil
  12. #6 Reisbey Mailinizle iletişim kuruldu.

    YanıtlaSil
  13. klincumutsavas19 Mart 2013 19:53

    k......s@gmail.com iletişime geçerseniz sevinirimm..

    YanıtlaSil
  14. #13 İletişim sağlandı :)]

    YanıtlaSil
  15. Bende 2 Adet hesap için fiyat istiyorum Mail : volkan...i@gmail.com

    YanıtlaSil
  16. de..rog.........zeki@gmail.com iletişime geçer misiniz

    YanıtlaSil
  17. #15, #16 Mail adreslerinizle iletişim sağlandı.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  18. merhaba m.........ni@hotmail.com ulasın adsense hesabı satın almak ıstıyorum

    YanıtlaSil
  19. o...in..le@hotmail.com adresine fiyat hakkında bilgilendirme yapabilirmisiniz? Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  20. ca.......ish06@gmail adresine fiyat nedir bildirirseniz bizde almak istiyoruz teşekkürler

    YanıtlaSil
  21. Pinli adsense hesabi icin iletisime gecermisiniz huseyin......tas@hotmail.com

    YanıtlaSil
  22. pinli ve pinsiz fiyatlarınız hakkında bilgi verirmisiniz pinsiz hesaplar 2 onaylımı iletişim x....et30@hotmail.com

    YanıtlaSil
  23. bende istiyorum mail ati..83@hotmail.com pin onaylı

    YanıtlaSil
  24. Değerli arkadaşlar, hesaplar son derece güvenli hesaplardır, tarafınıza devredilecek olan hesapları uygun fiyatlarla satışa sunuyoruz. Pin onaylı ya da Pin onaysız hesapları siz isteğinize göre seçiyorsunuz, hesaplar uzun süre kullanımda olan yeni olmayan hesaplardır. 20K hite sahip sitelerden açılmış hesaplardır.

    Yukarıda iletişim kurmamızı isteyen herkesle iletişime geçilmiş mail iletilmiştir.

    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  25. B.Murat Koba25 Mart 2013 15:57

    bende adsense hesabı almak istiyorum fiyat ve nasıl alacağım konusunda k....l9..4@gmail.com adresine mail atarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  26. Bende istiyorum. b....kurt89@hotmail.com adresine gerekli iletişim bilgilerinizi yollarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  27. Merhaba,

    İletişim için vermiş olduğunuz mail adreslerine geri dönüş sağlanmıştır. Teşekkürler!

    Satışlarımız devam ediyor.

    YanıtlaSil
  28. iletişimde yer alan mail adresinize yazdım. cevap bekliyorum.

    YanıtlaSil
  29. b.....gultepe@hotmail.com Detaylı bilgi ve fiyat için mail atınız lütfen.

    YanıtlaSil
  30. Merhaba Bende bir hesap almak istiyorum. an....com@gmail.com adresine fiyatları iletirseniz gorusebiliriz.

    YanıtlaSil
  31. İletişim sağlandı arkadaşlar :)

    YanıtlaSil
  32. merhaba doktor...19..@hotmail.com adresıne donus yaparsanız bende almayı dusunuyorum

    YanıtlaSil
  33. merhaba edebiyat.1@hotmail.com adresine dönüş yaparsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  34. Merhabalar,
    Dönüş yapılmıştır.

    Ek olarak: tüm yorumlar fazlalıktan dolayı onaylanmamaktadır arkadaşlar, mail atan herkesle iletişim kuruluyor zaten. Anlayışınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
  35. Cok tesekkur ederim hesap cok iyi durumda kazanc cokiyi dolandiricilik korkusuyla cekinerek yaklastim ama cok saglam ve temiz calisiyorlar tekrar cok tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  36. Ben teşekkür ederim, Hüseyin hocam. Bereketli kazançlar, güven konusunda nedense insanlar bir farklı yaklaşıyorlar olaya, güven konusunda kimsenin sıkıntısı olmamalı bize karşı. Herkesin hakkını olduğu gibi veririz.

    Ek olarak; İletişim adresleriniz burada belirtilmemektedir. İletişime geçip mail bırakan herkese geridönüş sağlanıyor. İletişime geçilen herkesin yorumu buraya eklenmiyor. Bazı yorumları seçip ekleyeceğiz, çünkü yorumlar uzadıkça sayı arttıkça sayfanın yüklenme hızıda yavaşlıyor.

    İletişime geçerken size ulaşabileceğimiz mail adresinizi bırakın size fiyat hakkında geridönüş sağlanacak.
    Teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  37. Merhabalar, iletişim bölümündeki email adresinize email gönderdim. En kısa sürede geri dönüş yapmanızı bekliyorum iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  38. HOCAM MUTLAKA ULAŞIN BANA :) ARADIĞIM ADAMI ALLAH GÖSTERDİ :) ADSENSE LAZIM BANA SENİN BİLGİLERİN LAZIMNMMMMM İLETİŞİM : fener***-*@hotmail.com Facebook : www.fb.com/****an.****

    YanıtlaSil
  39. İletişim sağlandı arkadaşlar.

    İlginiz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  40. Yeni gelen maillerle iletişime geçilmiştir. Teşekkür ederim.

    * İletişime geçerek Adsense hesabı satın alabilirsiniz, iletişim kurulması için mail adresinizi bırakınız

    YanıtlaSil
  41. hocam acil iletişime geçin. Se**25@hotmail.com

    YanıtlaSil
  42. Arkadaş çok ilgili saolsun 2 adet biri pinli biri pinsiz olmak üzere çok sağlam hesap alınmıstir hesaba baktığımda tbm dediğimiz kazanc ortalamasi oranı çok yüksek şiddetle tavsiye ediyorum alın bir hesap keyfinizi sefanızı sürün. Elinizde bir hesap bulunsun çok faydasını göreceksiniz kardaşlarım

    YanıtlaSil
  43. Hesap güvenilir sekilde alindi.

    YanıtlaSil
  44. Hesap almak isteyen tüm arkadaşlara mail yoluyla iletişim kurulmuştur. Bilginize

    YanıtlaSil
  45. Adsense hesabı almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  46. Adsense hesaplarımız alıcı arkadaşlara güvenilir yollarla satılıp teslim ediliyor. İsmimizi karalamaya çalışan bazı websiteleri ve arkadaşlar var. Bizden hesap açma konusunda yardım istemeyin çünkü biz hesapları daha önce onaylattığımız için elimizdeki hesapları devretmekteyiz. r10.net bilindiği üzere en kapsamlı webmaster forumu oradan da bizim ticaret puanlarımızı görebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  47. pinli hesap almak istiyorum

    YanıtlaSil
  48. Hocam bende adsense hesabı almak istiyorum geri dönüş sağlar mısınız ?

    YanıtlaSil
  49. k***i*yildiz@gmail.com iletişime geçebilirmisiniz

    YanıtlaSil
  50. Merhaba hocam bir kac tane almayı düşünüyorum rica etsem Y*L**@M***c.Gen.TR adresinden iletişime geçermisiniz

    YanıtlaSil
  51. why***@mynet.com mail adresinden bana ulaşmanızı rica ediyorum. İyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  52. Merhaba Pinsiz Adsense hesabı Fiyatı ne kadar Mail&Msn ***in*anel@hotmail.com Dönerseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  53. Adsense hesabına ihtiyaç duyan arkadaşlarla iletişime geçilmiş, bazı arkadaşlara güvenli şekilde hesaplar devredilmiştir.

    YanıtlaSil
  54. #47 / #48 : Lütfen iletişim kurabileceğimiz bir e-posta belirtiniz.

    YanıtlaSil
  55. adsende hesapları için bilgi almak istiyorum. s****me@hotmail.com

    YanıtlaSil
  56. pini girilmiş adsense satın almak istiyom fiyat konusunda bilgi verirseniz sevinirim m**i55*8@mynet.com

    YanıtlaSil
  57. Mail adreslerine Adsense hesabı alım-satım ile ilgili detaylı bilgiler iletilmiştir, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  58. Satışlarımız devam ediyor, çok sağlam TBM oranları yüksek hesapları kaçırmayın arkadaşlar, yorum bırakın size geri dönüş yapalım.

    YanıtlaSil
  59. selam pinli adsense hesabı arıyorum.. ödeme alınmamış ve mümkünse içinde para olmayan.. fiyatları sy****p@gmail.com a gönderebilirmisiniz...

    YanıtlaSil
  60. selam pinli adsense almak istiyorum detaylı bilgi uni*****ols@gmail.com adresine mail atarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  61. Geri dönüşler sağlanmıştır arkadaşlar ;)

    YanıtlaSil
  62. blogars.. @gmail.com adresinden iletisiminizde yer alan gmail hesabınıza mail atılmıştır,geri dönüşünüz beklenmektedir.

    YanıtlaSil
  63. adsense hesabı almak istiyorum mail adresim far***yar@gmail.com ulaşırsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  64. sess**.g**e0*1@hotmail.com acil iletişim pinli hesap istiyorum

    YanıtlaSil
  65. İletişim maili bırakan arkadaşlarla görüşmenin sağlanması için bilgiler aktarıldı.

    YanıtlaSil
  66. Merhaba Me***ozan@hotmail.com.tr Bende bi tane hesap satın almak ıstıyorum.

    YanıtlaSil
  67. Merhaba, pinli pinsiz adsense hesaplari icin bilgi alabilir miyim? mail: bas*r****r@yahoo.com

    YanıtlaSil
  68. Maillere cevap verildi arkadaşlar

    YanıtlaSil
  69. merhaba m****hmelik@gmail.com adresinden hesaplar hakkında iletişime geçebilirmiyiz

    YanıtlaSil
  70. Merhaba, pinli pinsiz adsense hesaplari icin bilgi alabilir miyim m***t@arkadas***z.c*m

    YanıtlaSil
  71. Pinli bir hesap almak istiyorum. Fiyatlari ve detaylari yazar misiniz. f****az20***r@gmail.com

    YanıtlaSil
  72. kurtlar******fa**@gmail.com bende pinli hesap almak istiyorum Fiyatlari ve detaylari yazar misiniz lütfen

    YanıtlaSil
  73. bende adsense hesabı almak istiyorum osm*ne***ne**n@hotmail.com pinli ve pinsiz fiyatları ve detayları iletirmisiniz ayrıca 507**34**3 den de ulaşabilirsiniz

    YanıtlaSil
  74. omer****k@hotmail.es bende detaylı bilgi alabilir miyim ? Pinli hesap almak istiyorum

    YanıtlaSil
  75. Maillere cevap verildi arkadaşlar, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  76. fiyat nedir öğrenebilirmiyim ? pinli önceden ödeme alınmış site için mail adresim : mavilik.yolcu**@msn.com

    YanıtlaSil
  77. to***_b****lu@hotmail.com 3 adet pinli hesap lazım. uygun bi fiyat veriniz. mailimi yayınlamayın lütfen

    YanıtlaSil
  78. merhaba , adsense almak istiyorum s****o****k@m**.com ( mailimi yayınlamayın lütfen ) Teşekkür Ederim ..

    YanıtlaSil
  79. Adsense hesap satışı ile ilgili yorumlarınıza cevaplar iletildi. Şimdiye kadar çok sayıda arkadaşımıza hesap satışı yaptık halen de yapıyoruz, 2008 - 2009 yıllarında açılan çok sağlam hesaplarımızı kullanan bizden hesap alan arkadaşlar sorunsuz şekilde hesaplarını kullanıyorlar. Siz de hesap almak için yorum yazınız, iletişim adresinizi bırakın size geridönelim.

    YanıtlaSil
  80. f*****z20*0tr@gmail.com fiyat ve detay alabilir miyim

    YanıtlaSil
  81. t*s-k***n@hotmail.com pinli pinsiz adsense ücretleri hakkında ve diğer detaylar hakkında görüşmek istiyorum

    YanıtlaSil
  82. mam***08@mynet.com pinli , pinsiz adsense hesap hakkında bilgi ve mumkunse pinli adsense istiyorum

    YanıtlaSil
  83. İletişim sağlandı arkadaşlar, mail yoluyla tarafınıza bilgiler iletildi.

    YanıtlaSil
  84. 1 adet pinli adsense hesabı satın almak istiyorum. iletişim da***e@hotmail.com iletişime geçerseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  85. pinli adsense almak istiyorum info@co****en.com

    YanıtlaSil
  86. pinli adsense hesabı için hak***an@gmail.com iletişim kurabilirmiyiz

    YanıtlaSil
  87. Merhabalar, 1 adet Pinli Adsense hesabı satın almak istiyorum. ug*r**t1**5@gmail.com adresime bilgi verir misiniz? Hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  88. pinli ve daha önceden ödeme almış bir hesap almak istiyorum fiyat ve diğer detayları yak**se**i@gmail.com adresine yollarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  89. Merhabalar, 1 adet Pinli Adsense hesabı satın almak istiyorum. ir**n@tan*i.net adresime bilgi verir misiniz? Hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  90. Merhaba, pinli adsense hesabı almak istiyorum. iletişim skype: ade***at@outlook.com

    YanıtlaSil
  91. Adsense hesabı almak istiyorum.Pini girilmiş daha önce ödeme alınmış bir hesap arıyorum satmak isteyen mail atsın il**r_*0*2@hotmail.com

    YanıtlaSil
  92. merhaba bir adet pinli adsense almak istıyorum mail : ol**_24@hotmail.com

    YanıtlaSil
  93. Mail adresini bırakan arkadaşlarla iletişim kurulmuştur.

    YanıtlaSil
  94. skype: info@foot****mat*******ews.**m

    YanıtlaSil
  95. almak istiyorum 0544 3** *7 *0 yada my****fy@gmail.com adresine bilgi atınız

    YanıtlaSil
  96. in*o@ket*********z.com pinli veya pinsiz adsense hesap fiyatlarını öğrenebilirmiyim?

    YanıtlaSil
  97. ak*o***gra@gmail.com pinli adsense hesabı hakkında detaylı bilgi istiyorum ücret vs

    YanıtlaSil
  98. Arkadaşlar tarafınıza istediğiniz bilgileri ilettim :)

    YanıtlaSil
  99. bah**irg***z@gmail.com mail adresine pinli, pini girilmiş adsense için fiyatlarınızı alabilir miyim? Fiyat listesi şeklinde gönderiyorsanız içerisinde para birikmiş olanları da listeye ekleyebilirsiniz. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  100. Merhaba, bende pinli daha once odeme alinmis bir hesab satin almak istiyorum. iletisime gecerseniz cok sevinirim.

    YanıtlaSil
  101. #102 Mail adresine bilgi iletildi.

    #103 İletişim detaylarınızı tam iletirseniz tarafınıza bilgiyi mail yoluyla ileteceğim ;)

    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  102. met**lki**c@hotmail.com pinli hesap fiyat gönderirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  103. hal*l**de@gmail.com adresine detaylı bilgi istiyorum. ücret , nasıl ve nekadar sürece vereceğiniz. vs. uygun olursa anında hesaba havale yapacagım. hal*l**de@gmail.com adresine detaylı bilgi istiyorum. uygun olursa hemen alacagım.

    YanıtlaSil
  104. Merhaba hocam bana pini girilmiş yada girilmemiş sorun değil adsense hesabı lazım uygun fiyata bırakabilirseniz alıcam kesin. kral****a*et@gmail.com mail bekliyorum.

    YanıtlaSil
  105. Mrb hocam bende detaylı bılgı ıstıyorum ve de adsense hesap sahıbı olmak pinli..*rka**xi@gmail.com maılınızı beklıyorum

    YanıtlaSil
  106. mrb iyi günler, pinli adsense hesabı almak istiyorum, mail adresim can**b**ok@hotmail.com fiyat ve iletişim konusunda detaylı bilgi verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  107. Banada pinli acil bir hesap lazım y*s***e*47@hotmail.com veya 054*80***25 iletişim e gecerseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  108. Merhaba ; Banada bir adsense hesabı lazım. hbu***b*s@hotmail.com adresime geri dönüş sağlarsanız sevinirim...

    YanıtlaSil
  109. Merhaba, bende ***** bir hesab satin almak istiyorum. iletisime gecerseniz cok sevinirim. hakand****gs@gmail.com veya 053* 4*3 *4 47

    YanıtlaSil
  110. nuri*ond**gl*16@hotmail.com Merhaba pinli,pinsiz adsense hesaplarınızın fiyatı ne kadar pm bekliyorum

    YanıtlaSil
  111. ya*la*hma@hotmail.com hesabına dönüş yaparsan pinli istiyorum kardeş acil döndeerrsen bekliyorum

    YanıtlaSil
  112. Pinli adsense almak istiyorum. bilgi mailinizi bekliyorum. mel**e.kilic*i@hotmail.com

    YanıtlaSil
  113. Belirtilen iletişim adreslerine hesap alımı ile ilgili geridönüş yapılıp bilgiler iletilmiştir. Teşekkürler arkadaşlar

    YanıtlaSil
  114. Merhabalar, adsense hesabı almak istiyorum. Birçok sitem var ama bir türlü değerlendiremedim. Fiyat olarak teklif yazarsanız sevinirim. info@online**bs***s.co* dan ulaşabilirsiniz.Saygılar

    YanıtlaSil
  115. adsense hesap almak istiyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar fiyat ne mail adresim.kalen***.4*@hotmail.*** mail atarsanız ıyı olur

    YanıtlaSil
  116. hakand**i*gs@hotmail.com adsense hesabı almak istiyorum iletişime geçebilirmisiniz

    YanıtlaSil
  117. PayPal ile ödeme geçerli mi acaba? Hesap alacağım.

    YanıtlaSil
  118. mrb bende bir hesap almak istiyorum yardımcı olurmusunuz hali*1**7@hotmail.com

    YanıtlaSil
  119. Yorumlarınızda belirttiğiniz iletişim adreslerine mail iletilmiştir arkadaşlar. Çok sayıda yorum alıyoruz belirtilen her mail adresine geridönüş yaptık. Yukarıda sıralanmış yorumlar yayınlamak için seçtiğimiz bazı yorumlar, günlük 10 civarı yorum geliyor ve satış yapıyoruz. Yazımızda çok fazla yorum olduğu için sayfanın yüklenmesi de zaman alıyor dolayısıyla yorumları çok çok önemli görmediğimiz halde yorumlar alanında sıralamayacağız. Ancak; satışlarımız hep devam ediyor, yorumlarınızı yazmaya devam edin arkadaşlar, AdSense hesabına ihtiyacınız varsa bizimle iletişim kurun yorum bırakın. Size dönüş yapılacaktır.

    YanıtlaSil
  120. merhabalar;

    adsense hesabı satın almak istiyordum. mail adresimden ulaşırsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  121. #121 Seo Danışmanı - Merhaba
    Mail adresinizi belirtebilir misiniz, size ulaşmak açısından bir kanal belirtebilirsiniz! Teşekkürler

    YanıtlaSil
  122. merhabalar;

    adsense hesabı için bana geri dönüş yapmadınız?

    Pinli ve pinsiz adsense hesaplarının fiyatlarını bana gönderirseniz sevinirim. Bir de telefon numaranızı.

    Saygılarımla;

    YanıtlaSil
  123. #123 - Seo Danımanı - Lütfen e-posta adresinizi yorum olarak yazınız, geri dönüş yapılacaktır.

    YanıtlaSil
  124. Adsense hesabı satın almak istiyorum. İletişime geçerseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  125. #Sultanşehir - E-posta adresinizi yorum olarak iletirseniz tarafınıza detaylarıyla dönüş yapacağım. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  126. adsense hesabı alınacaktır. er***c.5*6*@gmail.com dönüş bekliyorum

    YanıtlaSil
  127. Merhaba Pinli Adsanse hesabı almak istediğimde ücret ne oluyor ve gmail hesabım yok. Detaylı bilgi için mailden iletişime geçermisiniz. İyi günler. pol***t @ hotmail . com

    YanıtlaSil
  128. Selam banada bir dönüş yaparsanız sevinirim sadece onaylı içinde kazanç olsun istemiyorum sadece 2. onayı geçmiş hesap lazım yani

    0.00 olsun hesabın içinde türkiye olması önemli..

    YanıtlaSil
  129. #SON SILAH - Lütfen sizinle iletişim kurabileceğimiz bir e-posta belirtiniz, e-postanız gizlilik gerekçeleriyle kesinlikle yayınlanmaz.

    Gelen tüm yorumlara geridönüş yapılmıştır.

    YanıtlaSil
  130. cok teşekkür sizden aldığım hesap sayesinde tıkır tıkır işletiyoruz sistemi.

    YanıtlaSil
  131. Değerli arkadaşlar, her arkadaşımıza mail yoluyla geridönüş sağlıyoruz, mailler bazen SPAM kutusuna düşebiliyor, o yüzden Gelen Kutunuzu kontrol ederken SPAM klasörünüze gelen maillere de göz atın: "ADSENSE HESAP" konu bşalıklı mail iletiyoruz, kısayoldan maili görüntülemek için e-posta hesabınızda ADSENSE HESAP diye aratın ;)

    YanıtlaSil
  132. abd**rah**c*kir*9*9@gmail.com bende almak istiyorum adsense hesabı mailime geri dönüş yaparsanız sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
  133. merhaba hocam r10 dan m**i*ver ... adense hesabı almak istiyorum iletişime gecermısınız

    YanıtlaSil
  134. Selamın Aleykum.. info@ex**usi**wa*l*ape**.net mail adresine konu ilgili detaylı bir mail atarmısınız. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  135. can6*0*@gmail.com yada skype: bo**ks*4 ekleyiniz

    YanıtlaSil
  136. kaça satıyonuz hesabı. bende bir tane arıyorum..bilgi verir misiniz arkadaşlar haber***ara@gmail.com maili yayınlamazsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  137. merhaba bende acil adsense hesabı arıyorum yardımcı olurmusunuz ? e.a*s**ek@hotmail.com

    YanıtlaSil
  138. Yorumlarınıza istinaden AdSense hesap teminiyle ilgili geri dönüşler yapılmıştır.

    YanıtlaSil
  139. Hocam eğer elinizde kaldıysa AdSense Hesabı Almak için maillerinizi bekliyorum. dik*y_**r*nc@hotmail.c*m

    YanıtlaSil
  140. Hesap satışlarımız devam ediyor, ihtiyacı olan herkese hesap sağlıyoruz. Yorum bırakarak siz de hesap sahibi olabilir, hesap temini yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  141. fiyatlarınızı öğrenebilirmiyim?

    YanıtlaSil
  142. merhaba.. a.i*ce*3@gmail.com 'la iletişim kurar mısınız? adsense hesabı almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  143. meraba bende hesap satın almak istiyorum acil mail atarmısınız.

    YanıtlaSil
  144. al*ol*t@gm*il.com bende almak istiyorum teşekkürler

    YanıtlaSil
  145. Merhabalar hocam. Bende google adsense hesabı almayı düşünüyorum. Mail yoluyla ardından da skype da gorusebilirsek memnun olurum. Fiyatlar uygun olursa birkaçtane google adsense hesabı almayı düşünüyorum. Geri dönüşünüzü bekliyorum. vol***cet**d**@gm***.com

    YanıtlaSil
  146. Gerekli geridönüşler yapılmıştır.
    Yoru bırakırken size ulaşabileceğimiz geçerli bir mail adresi vermeyi unutmayın [ Mail adresleriniz gizlilik açısından asla yorum olarak açık seçik şekilde yayınlanmayacaktır.] Fiyatlar maille yorum bırakan her arkadaşımıza iletilmektedir, tüm detaylarıyla güven sağlanmatadır. Telefonla ya da Skype üzerinden de görüşme sağlayabiliriz.

    YanıtlaSil
  147. Şirketimiz için 10 adet pinli adsense hesabı satın alınacaktır iletişime geçerseniz memnun kalırız. İyi günler. z****k*****as@gmail*com

    YanıtlaSil
  148. Merhabalar. sizden adsense hesabı almak istiyorum. Msn adresim z******ak_tr@hotmail*com mesajlarınızı beklıyorum. hayırlı aksamlar

    YanıtlaSil
  149. merhaba fiyat hakkında görüşmek istiyorum mail adresi burcu_**9*@hotmail*com

    YanıtlaSil
  150. bugulu***ler@msn.com bu mail adresine mail şeklinde dönüşünüzü bekliyorum

    YanıtlaSil
  151. İbrahim Çınar27 Ağustos 2013 22:44

    Merhaba adsense hesabi almak istiyorum.Tamamen hesabin tarafima devredilmesini istiyorum. Ucret ile alakali bilgilendirmeyi ``i*zu*a*i@gmail.com`` adresine mail atarsaniz sevinirim

    YanıtlaSil
  152. bende adsense hesabı almak istiyorum fiyat ve nasıl alacağım konusunda d*u*ger@gmail.com adresine mail atarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  153. Sağlam ban riski taşımayan fake ya da sahte girişimlerle açılmamış sağlam hesaplar sunuyoruz. Bir defa alın hilesiz şekilde ömürlük kullanın. Garantide sunduğumuz hesapları almak için bizimle iletişime geçin, siz de yorumunuzu bırakın. Yorum bırakan herkese mail yoluyla geridönüşler sağlanıyor.

    Yorum bırakan arkadaşlara mailler iletilmiştir.

    YanıtlaSil
  154. slm bana blogger sitesi olan adsense lazım hocam pini girilmiş varsa alacağım

    YanıtlaSil
  155. #155 - Lütfen size ulaşabileceğimiz bir e-posta belirtiniz. Unutmuşsunuz zannediyorum. Yorum olarak e-posta adresiyle iletişime geçen herkese cevap gönderilmiştir. Tesekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  156. adsense hesabı almak istiyorum fakat pinli ve pinsiz adsense hesabı arasında ne fark var ben bu konularda yeniyim biraz açıklar mısınız teşekkür ederim uygun bir fiyat verirseniz almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  157. #157 Lütfen e-posta belirtmeyi unutmayınız :)

    YanıtlaSil
  158. Bana Ulaşın Lütfen.... 054*9057*00 agre*_ay*n@hotmail*co* Çok Acil. :)

    YanıtlaSil
  159. Pinli / Pinsiz Adsense hesabı arıyorum. Emai: li*ker*3@gmail*com

    YanıtlaSil
  160. furkan.i***gl*1@gma**.c*m merhaba iyi günler adsense hesabı almak istiyorum mail atarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  161. Gerekli İletişimler kuruldu arkadaşlar, hesap siparişlerinizi güvenle yorum şeklinde bize belirtirseniz size dönüş yapılacaktır. Mail ilettiğimizde mailler Spam (Gmail) / Junk (Outlook-Hotmail) kutunuza düşmüş olabilir. Lütfen kontrol ediniz.

    YanıtlaSil
  162. Pinli adense icin fiyat istiyorum

    YanıtlaSil
  163. #163 - Lütfen e-posta belirtiniz, belirttiğiniz mail adresleri yayınlanmaz.

    YanıtlaSil
  164. adsense hesabı almak istiyorum skype:er**l8k mail:er**l8k@hotmail****

    YanıtlaSil
  165. bende adsense hesabı almak istiyorum fiyat ve nasıl alacağım konusunda dul**rb**gi***ar@hotmail.com adresine mail atarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  166. Merhabalar; adsense hesabı ile ilgili fiyat rica ediyorum. Mail: bi*s*ba@hotma***c** Teşekkürler

    YanıtlaSil
  167. Pinli / Pinsiz Adsense hesabı arıyorum. Email : ke*em.k*r***du@live*com

    YanıtlaSil
  168. Merhaba bende adsense heasbı almak istiyorum lütfen bana fiytlatı e-mail adresime gönderebilirmisiniz k*y*3*41@hotmail*co*

    YanıtlaSil
  169. Feyyaz Bilici20 Ekim 2013 21:33

    merhaba adsense hesabı almak istiyorum fiyat bilidirir misiniz. mail:ahme***wan@hot*ail.com

    YanıtlaSil
  170. Maillere cevap verilmiştir arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  171. Pini girilmiş adsense hesabı satın almak istiyorum yardımcı olurmusunuz. hang**nnet@gmail*c**

    YanıtlaSil
  172. adsense hesabı almak istiyorum fiyat ve nasıl alacağım konusunda a*u**oy@windo**li*e*com adresine mail atarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  173. Ben de hesap için fiyat alabilir miyim? Birden fazla satın alabilirim. er**r*n12@hotmail**om

    YanıtlaSil
  174. hocam bana acil ulaşır mısınız. ta*-k**an@*otmail.com

    YanıtlaSil
  175. Sevgili Dostum Bana Acil Onaylı Adsense Hesabı Lazım... Lütfen bana ulaşır mısın ? emr*_me**@hotma*l*c*m Şimdiden teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil
  176. adsense hesabı fiyatlarını mail atabilirmisniz ? exc**1@h**mail.com

    YanıtlaSil
  177. nil*z@windows**ve***m Hocam bana adsense hesabı lazım. Hemen almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim. nil*z@windows**ve***m sadece mail olarak kullanıyorum skypem yok bilginize...

    YanıtlaSil
  178. Merhaba mail adresim videoizle**z**g@hotmail.*om hesap istiyorum.

    YanıtlaSil
  179. S.a Kolay Gelsin İletişime Nasıl Geçebiliriz ? Mail Adresim osm*po*a@gmail.com

    YanıtlaSil
  180. onaylı adsense hesabı almak istiyorum.dönüş yaparsanız sevinirim. foun**d_h**l@hotmail.com

    YanıtlaSil
  181. by*acc**ss@gmail.com pinli pinsiz fiyat gönderirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  182. Zehra Arslan31 Ekim 2013 15:41

    sa**k-arsl**-19*5@hotmail.com acill adsense hesabı lazım hocamm fiyat ne olursa olsun cok acill eski hesap ban yeme riski olmuycakk..

    YanıtlaSil
  183. Muharrem Sönmez31 Ekim 2013 15:42

    dostum bende onaylanmış adsense hesabı almak istiyorum elinde varsa bana da acil cevap gönderebilr misin email adresim m*onme**em@gmail.com

    YanıtlaSil
  184. hocam pinli adsense hesabı arıyorum a*if*erg***8@hotmail.com lütfen fiyatını mail atarmısınız.Teşekkürler

    YanıtlaSil
  185. iyi günler hocam ben de pinli bir adsense hesabı satın almak istiyorum bu adresle iletişime geçmenizi bekliyorum gokhan****lt*s*6@gmail.com

    YanıtlaSil
  186. dsense hesabı almak istiyorum... ilgilenirseniz sevinirim.. yas*n**m*n28@gma*l.c**

    YanıtlaSil
  187. İlgili yorumlarınıza ve isteklerinize cevaplar sağlanmıştır. Mail adresini unutan arkadaşlar oluyor mailleri lütfen doğru şekliyle belirtiniz, size mutlaka mail yoluyla bilgi iletilecektir. Mail hesabınızı kontrol edebilirsiniz arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  188. 2 adet adsense hesabı alıncaktır. beklıyorum a*k-19**06@hotmail.com

    YanıtlaSil
  189. #189 - Tarafınıza mail iletildi.

    YanıtlaSil
  190. Merhaba bir adsense hesabi satin almak istiyorum ilgilenirseniz sevinirim. Mail: es*t**a@gmail.com

    YanıtlaSil
  191. z.k*t*n@gmail.com bende bir adsense hesabı almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  192. msj atttım ama cvp gelmedi adsense alıcaam ya**p_9*9@hotmail**om numaramm **067***493

    YanıtlaSil
  193. Merhabalar Hocam.Ben de adsense almak istiyorum.Fakat dolar olursa sevinirim.Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. ond*r***un@hotm****c** adresim ile iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  194. merhaba adsense hesabı almak ıstıyorum k*m*k_87@hotm**l.com iletisime gecerseniz sevınırım

    YanıtlaSil
  195. hesap almak istiyorum sizden haber bekliyorum. shkl_7@hot***l.cm

    YanıtlaSil
  196. mesu*yl**58@hotmail.com skype adresim ekleyin 1 adet almak istiyorum

    YanıtlaSil
  197. hocam adsense hesbaı almak istiyorum bana ulaşırmısnız gitm*k**1*03@h*...

    YanıtlaSil
  198. Hocam kusura bakmayin bana attiginiz maili yanlislikla silmisim herhalde tekrar benle bir iletisime gecerseniz sevinirim iyi cakismalar.. es*t*h*@g***l.com

    YanıtlaSil
  199. onaylanmış hesap istiyorm fiyat verebilirmisiniz. o*uz**p@g*ail**om

    YanıtlaSil

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!