Home Top Ad

Responsive Ads Here

Markastore ile Cep telefonu Kazanın!

Share:
Markastore katkılarıyla süper bir çekiliş düzenleniyor, webmasterlar başt aolmak üzere herkes katılabilir bu çekilişe. Ayrıca yarışmaya katılan veya yarışma üzerinden Markastore’a üye olan tüm müşteriler yarışma bitiş tarihinden 2 (iki) gün önce açıklanacak olan hediye paketi ile sadece 350 TL ödeyerek satın alma fırsatı bulacaktır. Bu siteden bahsedecek olursak,Çinden ihracat ucuz telefonların olduğu site hoşuma gitti.Replika Telefonlar her zaman ucuz olduğu için böyle siteler tercih edilmektedir.

Son zamanlarda çekilişler çok moda oldu ama böyle çekiliş görülmedi diyebilirim.Ödüllerin tamamı cep telefonundan oluşan bu çekilişte sürpriz hediyelerde veriliyor.İşte Markastore.org‘un düzenlediği çekilişte o hediyeler:
Birinci Kazananın Hediyesi : iPhone 4S Android, incele.
İkinci Kazananın Hediyesi : Nokia 1208, incele. (Tercihe göre 1200 verilebilir.)
Üçüncü Kazananın Hediyesi : Nokia 1200, incele. (Tercihe göre 1208 verilebilir.)
Dördüncü Kananın Hediyesi : Nokia 1110, incele. (Tercihe göre 1112 verilebilir.)
Beşinci Kazananın Hediyesi : Nokia 1112, incele. (Tercihe göre 1110 verilebilir.)

6. 7. 8. 9. ve 10′uncu olan talihlilerede süpriz teselli hediyesi gönderilecektir.

"GüvenStore" isimli telefon ihracat firması yakın bir zamanda ismini "Marka Store" olarak değiştirmiş ve ismini duyurmak adına kazanan 5 kişinin birbirinden güzel cep telefonları kazanacağı bir çekiliş düzenlemiş. Ben de acil telefon ihtiyacım olması nedeniyle çekilişe kayıtsız kalamadım. Çinden İhracat yolu ile gelen replika telefonların kalitesi gerçekten çok mükemmel. Yazımı okuyan herkese www.markastore.org adrese girmelerini tavsiye ediyorum.

4 yorum:

  1. Fazla özelliği olmasın. Yani illa dokunmatik, android olmasına gerek yok.İş yerinde kullanabileceğim ucuz cep telefonu lazım. Nereden alabilirim? Sıfır böyle telefonlar kaldı mı?

    YanıtlaSil
  2. hmmm güzel teklifler insanlar kesinlikle bunun için gidecek ve aşağıda themthe bağlantı ile olacak o ile ilgili de çok bilgi vardır.
    s 3 fiyatlari

    YanıtlaSil
  3. Cep Telefonu hakkında güzel bilgilendirici blog bu paylaşım için teşekkür eder. Bu harika

    YanıtlaSil
  4. Cep telefonunu yılbaşı hediyesiolarak düşünüyorum. Bana çıkar mı acaba.

    YanıtlaSil

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!