Home Top Ad

Responsive Ads Here

Dijital Pazarlamada İkon: PeenMail

Share:
Dijital pazarlama, Reklam ve Pazarlama piyasasının artık hizmet sektöründe birinci sınıf değere sahip olduğunu da herkes bilir durumdadır. Bu sebepten dolayı dijital pazarlama artık yediğimiz ekmek içtiğimiz su gibi bazı firmalar, kurumlar tarafından bir gereklilik olarak karşılanmalıdır. Daha çok kurumsallaşmış kitleler elektronik posta yoluyla hizmet sunumu ve ürün satışı sağlamaktadır. Türkiye'de de yeni yeni hizmet veren ve Türk Piyasasında Dijital Pazarlama seyrini hızlandıran bir web oluşumu: PeenMail hakkında sizleri bilinçlendirmek istiyoruz: PeenMail, pazarlama alanında e-mail marketing türkiye'de hizmet vermeyi amaç edinmiş gelişmiş bir e-mail marketing web projesidir. Anti-spam uygulamaları ile hedef kitlenize doğrudan tanıtım sağlayabileceğiniz size tanıtım konusunda oldukça fayda sağlayabilecek onaylı bir oluşumdur.
Dijital pazarlama hakkında bilgiler bulabileceğiniz bu yazımızda digital pazarlama hakkındaki düşüncelerimizi öznel bir ifadeyle sizlere sunmaya çalıştık. Dijital Pazarlama konusunda hizmet vermeyi amaç edinmiş PeenMail hakkında da bilgiler bulabileceksiniz. Öncelikle Dijital Pazarlama ve Pazarlama hakkında neler biliyoruz, bunları tartışalım: Pazarlama bir ürün ya da hizmetin alıcıya ya da müşteriye ulaştırılması için tanıtım ve sunum amaçlı yapılan çalışmaların tümü olarak ifade edilebilir. Gelişen ve değişen internet piyasasıyla ve internetin hayatımıza sunduğu Teknolojik gelişmelerle Pazarlama alanında yeni bir boyut oluşmuştur, avantajlar yaratılmıştır. Buna da Dijital Pazarlama denilmektedir. Dijital Pazarlama'nın da kendi içerisinde farklı kategorileri vardır. Dijital Pazarlama denildiğinde ilk akla gelen uygulama yöntemi; e-mail marketing denilen, e-mail yoluyla abonelik sağlama işidir. Abone olan üyelere doğrudan internet - mail kanallarıyla bilgi aktarımı sağlanır. Bu bilgiler tanıtım amaçlı kaynaklara dayanmaktadır. Dijital pazarlamanın sunduğu pek çok avantaj vardır. Bunlardan en belirgin ve en önemlisi, hedef kitlenin gönüllülüğü ilkesidir. Kimse bir e-mail grubuna zorla üye olamaz, üye olurken e-posta aktivasyon olayı da gerektiği için kişi haberdar olmak adına bilinçlidir. Bunun haricinde dijital pazarlamanın sunduğu en büyük avantajlardan biri de zaman ve zamanı kullanma avantajıdır. Artık günümüzde pek çok kurum dijital pazarlama yönünde uygulamalarını ortaya koymaktadır. Hayatımızın çoğunluğunda internetin ayak seslerini duymaktayız, Hal böyle olunca da; dijital pazarlamanın da hayatımızda önem arzetmesi kaçınılmazdır. PeenMail sayesinde sizlerde kurumsal bir niteliğe erişmek istiyorsanız veya müşteri potansiyelinizi artırmak istiyorsanız, dijital pazarlama konusunda websayfasından detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!