Home Top Ad

Responsive Ads Here

sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle

Share:

sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle

sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle konulu netfikir blog içeriklerini incelemektesiniz. Kameralı sohbet siteleri hakkında bilgi öğrenebilirsiniz. chatroulette sibersahne.org tarafından alternatif olarak geliştirilmektedir, omegle de chatroulette benzeridir.

sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle kameralı sohbet sitesi, sibersahne.org sohbet alanında chatroulette, omegle  tarzında bir uygulama geliştirdi. sohbet sitelerine % 100 ilgi duyulduğunu biliyoruz. Yarışmaya biz açıkçası ödül için katıldık. Katılım yaptığımız başlık: sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle biz de yalan yok ha :)
sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle  nedir?
Öncelikle sohbet sitesi olan sibersahne hakkında bilgilendirme yapsak daha mantıklı olacak. İki ay gibi bir süre zarfında sibersahne.org tarafından düzenlenen yarışmaya destek verip yetenekler sergilenecek. Sibersahne.org çoğunuz duymuşsunuzdur belki, bir sohbet sitesi arkadaşlar. Kameralı sohbet imkanı sunan Türkiye'nin en gelişmiş özellikli sohbet sitesi.  

Sibersahne.org sohbet hakkında detaylar

sibersahne.org sohbet ile alakalı farklı çalışmalar yapmıştır. Yıllardır "sohbet" kelimesi ile anlamlı bir çalışma yaparak bu çalışmalarını taçlandırmıştır. sohbet kelimesinde ilk sıralarda yer alması bu sitenin başarısını ve konuya olan ciddiyetini göstermektedir.
Sohbet nedir diye düşünenler olabilir belki ama zannetmiyorum. Amatör makalecilik tarzında bir kısa tanım yaparak açıklayalım bari :) sohbet, insanların kendi aralarında, dostlarıyla, tanıdık veya tanımadık tüm herkesle samimiyete yakın ya da uzak her türlü iletişim türünü aynı anda sergiledikleri bir iletişim yönlü yani kanal alıcı ve gönderici formatlı algısal ve duyusal düşünce ve duygu aktarımının genel adıdır. chat diye de ifade edilen bu terim günümüzde çokça kullanılır bunun sebebi de internet ortamının kelimeye yüklemiş olduğu değerden kaynaklanır. Bu değer indirgenemez! Gerçekten ziyaretçi ve hizmet hacmi oldukça geniş bir sektör olması bakımından sibersahne.org'un bu konudaki ılımlı duyarlılığını olduça mantıklı ve başarılı buluyorum. Aşağıdaki resim çok şey anlatıyor:
sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle nedir
sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle hakkında
Yarışma 12 Nisan tarihinde başladı. 15 Temmuz'da sonlanacak. Bu tarihe kadar Seo uzmanı arkadaşlar farklı alanlarda becerilerini sergileyip, backlink için çabalayacaklar. Ödüller de fena sayılmaz. Sırasıyla; 750 TL, 400 TL ve 200 TL. Hiç yoktan iyidir diyerek biz de destek olmak istedik, katıldık! Arkadaşlar yarışma için tecrübelerini, bilgi ve becerilerini kullanacaklar. Seo yarışmaları webmasterlar açısından anlamlı ve verimli çalışmalardır. Her webmaster kendi optimization taktiklerini kullanarak ilk sıralara çıkmaya çalışacaklar ve ilk 3 sırada derece alan blog veya site sahipleri ödül kazanacaklar.Yarışmanın oldukça zevkli ve heyecanlı geçeceğinden eminim! [*]
Makale bazlı olan yarışmada herkes kendi makalesini hazırlayarak yarışmaya katılacak, Yarışmaya katılım yapmak için sibersahne.org forum sitesinden başvuru yapılması gerekiyor. Bundan önce de seo yarışması düzenlenmişti, bu ikinci seo yarışması oluyor arkadaşlar, umutluyuz! Biz kazanacağız!!! Çok sayıda farklı blog ve sitelerimizle makalelerimizi düzenleyip katılım yapacağız. sibersahne.org sohbet kelimesinde ve chatroulette, omegle kelimelerinde iyi yerlerde yer alacağımızı ümit ediyoruz.
Arkadaşlar şaşırmayın, blogumuz bir makale seo yarışmasına katıldı ve yarışmada hem destek vermek hem de ödülü kazanmak için mücadeleci bir tavır sergileyerek sizlere daha iyi hizmetler verebilmek ve süreklilik kazandırabilmek amacıyla bu yarışmaya girişimde bulunacağız. Konu dışına çıkmayacağız. Chatroulette Omegle ve Sohbet Etmek en iyisi.
Yarışma amacını ve bilgilerini, yarışma kurallarını da aşağıda maddeler halinde açıkladık:
1-*Yarışmaya ücretli ücretsiz her türlü site/blog ile katılmak mümkün. Bir özgün makale önemli!
2-*Yarışmaya isteyen dilediği kadar site ile katılabilir.
3-*Kopya içerikli makalelerle katılmak ödül kazandırmaz ve web sayfanız için seo açısından zararlı etkiler doğurur.
4- *Yarışma gereği verilen linkler sitelerde paylaşılmalıdır. Dofollow olmalıdır!
5-* Yarışma makaleleri düzenli ve gerektiği gibi hazırlanmalıdır.
6-* Linkler Makaleye eklenmelidir, Hacklink yasaktır.
Yarışma hakkında detaylı bilgiyi buradan yaptık!

Omegle Nedir?

Omegle kullanıcılar kayıt olmadan yabancılarla iletişim kurmasına olanak sağlayan bir sohbet sitesidir. Kullanarak onlar anonim sohbet bire bir sohbet oturumlarında hizmeti rastgele çiftleri kullanıcıları "Siz" ve "Stranger" yönetir. Site ve 18 yaşındaki Leif Brattleboro, Vermont K-Brooks tarafından yaratıldı, ve 25 Mart 2009 tarihinde başlatıldı.
Seo yarışma etiketi :
Arama kodu:
sibersahne.org sohbetchatrouletteomegle
Şimdi Gördüğünüz üzere kelimemiz bu arkadaşlar, makalemi office ile yazdım. Premium bir yazı oldu ama :) herseyden önde en etkili seo yöntemi hangisidir? seo özellikleri nelerdir gibi konularda araştırılması gereken pek çok konu var dostlar. herkes makalesini hazırlasın sibersahne.org yönetimine pm ile göndersin. Ödüller Temmuz ayı sonunda zor kelime dikkat etmek lazım , ödüllerde forumda belirtilen tarihlerde dağıtılacakmış. Webmaster forumlarında araştırın güzel makaleler hazırlayın arkadaşla. Biz blogger sitelerimizle katılım gösterdik. Yarışmanın Kontrol linki Google üzerinden olacak. Link için: http://64.233.183.43/
Yarışmaya katılımlar son buldu. yarış başlasın ve yarışalım! http://www.akvaryum.com/Forum/smileys4/smiley40.gif


sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle

Bir şarkı dinliyorum, kadının adı nilay sanırsam ama ismi yazmıyor track hatırlayamadım. Ayrıca seo konusunda da bir çalışma yapmayacağım dedim. Bu gidişata göre değişecek. Uzun bir süre yayılmış olan yarışmada bu maraton bizi bekliyor. Böyle başlık atmak olur mu sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle yarışmasına ilgi duyuyoruz, o yüzden başlığı yazdık. Gerekli düzenlemeleri yaptığımızda başvuracağım. Seo ile ilgili açıklama yapmaya gerek yok, seo sırdır. bilgi gerektirir. Nedir, nasıldır bunlar zor sorulardır! Herkes bildiğini okur bu sektörde ;)
chat-sohbet deyince MIRC gelirdi ilk akla, Şuan dilimizin de biraz bozguna uğratılması internet ortamında yapılan sohbetlerdir. Sohbet sitelerinde, selam yerine slm yazılır, naber? yerine nbr yazılır kısaca. Be kardeşim düzgünce yazıversen şunu. İşte olay bundan ibaret dostlar!

Görüntülü sohbet siteleri; chatroulette, omegle giderek gelişim gösterecek gibi. Çünkü ilgi duyuluyor. Eleştirel bir deneme tarzında yaklaşımla bu konuda yazı da yazacağım. Sohbet ile alakalı makale yazmak istiyorum. Zamanı gelecektir ;) Bir de sohbet sitelerinde nickname denilen olay varki, acayip acayip kullanıcı isimleri yazıyor millet! Örneğin hepiniz hatırlarsınız, Ayıboğan nickini. mirc 6.2 sürümü benim bilgisayarımda da kurulu duruyor. sibersahne script sohbet programı aracılığıyla pcye indirerekte kolay yoldan sohbet etme olanağı bulursunuz.
Herneyse; bu yarışmadan ödülü aldıkmı sibersahne.org sitesine çok teşekkür ederiz bizde sohbet, chatroulette ve omegle alanlarında elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Kendileri seo konusunda gerekten başarılılar. sibersahne.org siberalem'e göre daha kaliteli bir ortam. Tavsiyelerimizi diat almalısınız! islami sohbet, mynet sohbet, hangi şekilde sohbet isterseniz o şekilde chat yapabilirsiniz. facebuzz, flipchat, lollichat gibi sitelerde ne varsa burada da o var arkadaşlar, siteye gitmek için sibersahne diye aratın. Google sizi bağlantıya ulaştıracak. Bu arada yeni baktım sıralama da ok hareketli :) facebook ile sıralama yer alan kişiler var harika bir tecrübeye dayandırmak lazım bu gayreti.

sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle sitesi ile ilgili detaylı bilgilendirmeyi bu yazımızda bulabilirsiniz. Ben bir konuda daha kişisel görüşlerimi belirteyim chatroulette, çok başarılı bir site bence.

chatroulette

chatroulette, kameralı sohbet siteleri arasında adını en çok duyduğumuz görüntülü ve ücretsiz sohbet imkanları sunan dünya çapında ün salmış ve günde milyonlarca insanın uğrayıp sohbet ettiği bir site. Seo yarışması için hazırladığımız makalemizde wiki tanıtımlarım yer alıyor.
Chatroulette dünya genelinde rastgele yabancılarla bağlayan bir bedava video sohbet servisidir. 2009 yılı Kasım ayında başlatılan, bir Rus genç tarafından kuruldu. Kullanıcılar oturum ve anında başka bir kullanıcının video yayını ile bağlantılıdır. Onlar (ses veya yazarak) ile sohbet veya "sonraki" düğmesine tıklayın ve başka bir kullanıcı (rulet oynamak ve Çarkın dönmesi gibi) ile bağlanmalıdır seçebilirsiniz.

Chatroulette sitesinde çeşitli medya yayınlanan makaleler sonra Şubat 2010 yılında popülarite kazanmıştır.Site yüksek pornografisi için eleştirilmiştir. Bu kullanıcılar, büyük ölçüde genç bir erkektir. Bazı bloglarda sadece komik şeyler yapıyor chatroulette kullanıcıların ekran görüntüleri yayınlamak için yaratılmıştır.


Chatroulette hakkında aşağıda paylaştığımız videoyu izleyebilirsiniz:
Video çok eğlenceli, chatroulette ahlak dışı karakterlerin de olduğunu düşünebilirsiniz ama dost canlısı sohbet delisi insanlar var. Kameranın karşısına geçip gercekten insanın değerini anlayan kişiler mevcut.

Video Source / Kaynak: YouTube
Gördüğünüz gibi chatroulette alanında başarısını kanıtlamış bir kameralı sohbet portalı arkadaşlar, bu siteyi hemen herkes biliyor diye zannediyorum. Macera yaşamak isteyenlere tavsiye ederim. ekşi sözlükte de tartışılmış, komik yazılar yer alıyıor okuyun :) sibersahne.org sitesi için de darısı başlarına diyelim zaten bu site ülkemizde tekelleşmeye başlamış biraz bilgi toplayayım derken her yerde sibersahne bağlantısını görür oldum.

omegle

kameralı sohbet siteleri arasında tanınmış diğer bir sohbet sitesi de omegle arkadaşlar. sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle benzeri sistemleri kullanırken omegle ve chatroulette gibi öncü sitelerden yararlanmış ve çok da iyi etmiş, en azından yerli siteleri kullanmak ülkemize ekonomik girdi yaratır. omegle nedir diye sormaya gerek kalmadan kısaca bundan da bahsedelim, kısaca anlatalım: omegle, chatroulette tarzında kameralı chat olanağı sağlayan bir site chatroulette' den ayrılan pek bir ayrımı yok. Bu sitelerin en beğendiğim yanı ücretsiz olması :)
Seo konusunda ciddi çalışmalar yaptıkları için hep bir adım önde olmuşlar. Hak ettiklerini hep söylemek isterim. Sonucta bir çalışma var. İlgi duyuyorlar! "sibersahne.org sohbet alanında en başarılı sitedir!" der geçerim artık. sibersahne kameralı sohbet sitesine giriş için siteyi ziyaret ediniz. sibersahne görüntülü sohbet imkanı sunan sibersahne chat adıyla ün yapmış markalaşmış bir isimdir. Bir zamanlar sibersahne 6.2 mirc ile yoluna devam etmiş artık sohbet chatroulette, omegle işine bürünmüş... Bu gidişatı zamana ayak uydurduğunu gösteren en temel etken chatroulette, omegle gibi öncü sitelerin sistemlerine benzer bir sistem geliştirilip entegre edilmiş. sibersahne webmaster forum ve blogger temaları isimli yarışmada da dereceye oynamıştık. çalışma yapmadık gidişatı takip etmedik ödülü kaptırmıştık. Bu sefer aynısı olmayacak! sibersahne sohbet programı sayesinde binlerce kişi ile aynı anda chat yapma imkanini sunan resmi muhabbet sitesidir. sibersahne.org internetten para kazanma sanatını da size öğretebilecek bir site bunuda not olarak kulağınızın bir yerine alın. Haydi, iddaa ediyorum bu yarışmaya çok ilgi olacak. omegle chats siteleri giderek yoğunluğunu genişletiyor, bu sayede omegle tarzı siteler artış gösterirken insanların her yaştan farklı ülkeden kişinin rağbet etti site konumuna yükseliyor bu tür siteler. omegle nedir derseniz yukarı detayına değinmiştik. Lütfen! inceleyiniz. 
"chatroulette, omegle gibi sitelerde ban olayı var mı bilmiyor chatroulette ban var diye duymuştum. Bu konuda çeşitli söylentiler var, zannedersem şikayet üzerine değerlendiriliyor."
20 Mayıs tarihinden sonra daha bir özenli çalışmalar yapılacağı kanaatindeyiz. Umarım vatana millete hayırlı sonuçlar doğurur. Hak eden kazanır diyerek balıklama dalalım :) Not: Makale çoğu kez editlenmiştir, eksik görülen yanları sürekli güncellemelere göre geliştirilmektedir.
// Etiketler: // sibersahne, .org, sibersahne.org, sibersahne org sohbet, chatroulette, omegle, seo, makale, yarisma, sohbet.sibersahne.org, chatroulette turkiye, nedir?, kameralı sohbet, chat, netfikir, sibersahne.org blog

27 yorum:

  1. bence sohbet chat sitesi için backlink kazanmakta gerçekten çok akıllıca! piyasaya sohbet alanında hakim iki site var zaten, bizim milletimizde sitelere google üzerinde giriş yapıyorlar, ilk yada ilk sayfada istenilen kelimelerde yer almak binlerce hit anlamnına geliyor. Chatoulette, Omegle gibi jenerik marka kelimeleri iyi iş yaptırır gibi geliyor.

    YanıtlaSil
  2. chatroulette türkiye görüntülü ve sesli chat sitesi değilmiydi ben türkiyenin sitesi sanıyordum. sohbet ci bir milletiz helal olsun!

    omegle diye bir sitenin varlığından haberim yoktu. omegle tarzı siteler tutulur. sibersahne.org kullanmak lazım artık.

    YanıtlaSil
  3. Paylaşımınız için teşekkürler. Paylaşımlarınızın devamını dilerim yazılarınızı takip ediyorum teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle başlıklı seo makale yarışmasında ödül tam tamına 700 TL, kim kazanırsa helal olsun!

    YanıtlaSil
  5. @ Adsız 1.lik ödülü tam 750 TL :) ödül tatmin edici gerçekten umuyoruz, diğer seo yarışmalarında ödüller biraz daha artar.

    YanıtlaSil
  6. seo kitabı almak istiyorum. nasıl alabilirim?

    YanıtlaSil
  7. @Aytekin - SEO Kitabını almanız için bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Size farklı tavsiyelerde de bulunabiliriz. İletişim kurabileceğiniz mail adresi: netfikir@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. NOT: Sibersahne.org sohbet, chatrouulette, omegle kelimesinde 1. sırada olan sitemize ek bir çalışma yapılmamıştır. Bağlantımızın 1. sırada kalmasını istiyoruz. Eğer sıralama değişirse, çok kuvvetli üç sitemizle de sıralamayı zinde tutmaya çalışacağız. NetFikir.Net hep önde olmalıdır!

    YanıtlaSil
  9. bence bu yarışmalar ço abartılıyor, her gün her kaadan ayrı bir ses çıkıyor bu seo ile alakalı. sibersahne.org sohbet alanında seo ile ilgili iyi yerlere gelmiş adamlar planlı programlı çalışyorlar, her geçen gün takip ediyorum. seonun ne demek olduğundan bir haberler. bence bu konuda herşey bir sırla alakalıdır, ne bir özel eğitim alınır bu ş için ne de tonlarca para heba edilir. tek amaç bence ilgi duymak olmalıdır. ilgili olmak size kapının anahtarını verecektir. chatroulette, omegle gibi siteler artık piyasada hakimiyetini urmuş arkadaşlar, bunların yerine bence de yerli üretim birşey olsa onu kullanırız, biz de potansiyel de çok biliyorsunuz yani :))

    YanıtlaSil
  10. Google sıralamasında derece alacağınızdan eminim! Kuşkusuz, diğer yarışmalardaki gayretinizi bu yarısmada da gösterecek misiniz? Daha yarışmanın bitimine çok zaman var bence ilk sırada siz yer alacaksınız. Umarım ilk sıra çalışması yapmazsınız biz de ekmek yemiş oluruz. Yoksa imkan vermiyorsunuz

    YanıtlaSil
  11. California - Pasific Tiger18 Mayıs 2012 11:48

    çok farklı projelerimvar hocam sizinle çalışabilir miyiz acaba diye soracaktım, Çok sayıda projemizde bize destek olmak blogumuzda gelişmelerde bulunmak ister misiniz?

    YanıtlaSil
  12. böylemi mutlusun ne senin derdin? sevgilimi bugün çok üzdüm

    YanıtlaSil
  13. Etkili bir yazı olmuş ben nasıl katılabilirim bu yarışmaya?

    YanıtlaSil
  14. ilginç bir yarışmaymış, bu tür yarışmalara kimler katılabiliyor bari onuda yazsaydınız :(

    YanıtlaSil
  15. @Özlem, Makalemizi dikkatlice okuduğunuzda yarışmaya katılım ile ilgili tüm detayları ve başvuru adresini göreceksiniz.

    YanıtlaSil
  16. Blog. gayet güzelmiş

    YanıtlaSil
  17. Good works!
    I interested in your blog. ı was interview with economic news. Thats very popular ı'm hearing.
    I wrote on this post comments
    Thanks :)

    YanıtlaSil
  18. sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle nedir arkadaşlar? anlayamadım yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  19. @ Adsız: bir seo yarışmasıdır, makalemizde detaylı olarak açıklamıştık, eğer sizinde bir websiteniz varsa seo yarışmasına katılıp destek verebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  20. Bu siteyi çok beğendim. Saolun!

    YanıtlaSil
  21. @ Ayla Muhabbet - Teşekkür ederiz Ayla Hanım, ilginiz için saolun varolun ;)

    YanıtlaSil
  22. Yazınızı okudum çok beğendim bu konuya dair pek çok yazı var ancak bence en güzeli sizin yazınız olmuş ama bu sitede sohbet ile alakalı bir tanıtım yapılması saçma olmuş burası bir fikir sitesi, yinede bilgi sahibi olduk, teşekkürler

    YanıtlaSil
  23. sibersahne.org aynı omegle sitesine benzemiş :) Bundan sonra sibersahneye sohbet etmek için gireriz. teşekkürler kameralı sohbet güzel bi servis

    YanıtlaSil
  24. sibersahne iyi bir siteymiş

    YanıtlaSil
  25. Bu konu ilgimi çekti çok güzel olmuş elinize sağlık. sibersahne.org sohbet sitesine girip bakacağım.

    YanıtlaSil

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!