Home Top Ad

Responsive Ads Here

(N) Bağlanti hatasi oluştu, lütfen tekrar deneyiniz! - PMYO Başvuru Hatasi

Share:
(N) Bağlanti hatasi oluştu, lütfen tekrar deneyiniz! - PMYO Başvuru Hatasi
* Sorun Çözüldü! Lütfen Yazı ve Yorum detaylarını okuyunuz!
PMYO polislik için başvurular başladı ancak, PMYO başvurularının alındığı sitede bazı kişiler http://pmyo.pa.edu.tr/ baglantı hatası sorunuyla karşılaşıyorlar, biz güncel e-kitabımıza da bu konudan bahseden bir yazı eklemiştik, 2012 PMYO Hazırlık E-Kitabını satın almadıysanız hemen alın! Sadece 15 TL ye bu kitaba sahip olun, başvuruları kaçırmayın! Ayrıca 2012 PMYO Başvuruları için baraj puan 260.000 puana düşürülmüştür.

E-kitabı satın almak için detaylı bilgiye şu adresten ulaşabilirsiniz:
http://www.polisolmakicin.com/2012/05/pmyo-hazirlik-e-kitabi-polis-olmak-icin.html

(N) Bağlanti hatasi oluştu, lütfen tekrar deneyiniz! şeklinde PMYO Başvuruları esnasında hata alan arkadaşlar, bu hatanın sebebi web sitesine ayrılan hizmetin kısıtlanmasından kaynaklanmaktadır. Sadece size özel oluşan bir sorun değildir. Çok sayıda kullanıcı web hizmetinin o esnada yetersiz olmasında veritabanıyla iletişim sorunu yaşamasından kaynaklanıyor. Bu bakımdan sorun düzelene kadar başvuru yapmazsanız daha mantıklı olacaktır. Zannımca, Başvuruları yeniden alacaklardır. Websitesinde sorun olduğu için bu sorunla karşı karşıyaınız.

Hata sunucu bazlıdır. Sunucunun yetersiz kalması sizin başvuru yapma esnasında gönder tuşuna basmanız sunucunun yetersizliğinden ya da meşguliyetinden zaman aşımına uğramaktadır. Sunucu yetersiz oldugu için PMYO Akademisi'nin websitesindeki veritabanı ile iletişim kurulamıyor ve bağlantı sorunu olarak belirtiliyor. Sorun bu yüzden kaynaklanmaktadır. Sorunun çözümü Polis Akademisi tarafınca gerçekleştirilecektir. Kısa süre içinde çözüme kavuşturulacaktır. Başvuru için ek süre de uygulanabilir. Yaşanan aksaklıklar neticesinde başvuruları uzatma kararı alınabilir. Bizler de sizin gibi sorunun düzeltilmesini beklemekteyiz.
Ayrıca Polislik sınavına tam donanımlı bir şekilde hazırlanmanız için sizler için harika bir e-kitap tasarladık. Piyasada satış fiyatı 25 TL olan kitabı biz çok daha ucuza satıyoruz. Kitap içeriğine yukarıda verdiğimiz bağlantı sayesinde ulaşmanız mümkün!

Bazı arkadaşlar doğrudan;

500 - Internal Server Error hatası almaktadırlar. Bu hatanın sebebi dediğimiz gibi sunucu kaynaklıdır. Başvuru alımlarının ardından yaşanan bu sıkıntı server da yani cpu'da şişme yaşanması olarak özetlenebilir. Bu sorunun sizlerle hiçbir alakası yoktur. Sizin bağlantınızla alakalı da bir sorun yaşanmamaktadır. Sorun pmyo.pa resmi web sayfasından kaynaklanmaktadır.



Umarım yardımcı olabilmişizdir! Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız bizimle iletişim kurarak ya da bu yazı altına yorum yazarak düşünce ve sorunlarınızı belirtebilirsiniz.

14 yorum:

  1. (N) Bağlantı hatası oluştu, diyor! Ne Yapmam gerekiyor, lütfen yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  2. @Hakan, Merhaba! sorunla ilgili detaylı bilgilendirme yapılmıştır. İletişim: netfikir@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. e-kitap mı almalıyız başvuru için?

    YanıtlaSil
  4. Hayır! e-kitap almanız gerekmiyor, e-kitap Polis Meslek Yüksek Okulu adaylarına sınavlarda hazırlık amaçlı oluşturulmuş bir kitaptır. E-kitap ile sınavlara daha verimli hazırlanacağınız için, tavsiye ediliyor. Ayrıca PMYO Başvuru Sayfasında Yaşanan Aksaklık ve Sıkıntılar, Bağlantı Hataları nedeniyle oluşan sorunlar hakkında da bilinclendirme konusu eklendi. PMYO Başvuruları için başvuru sayfasında sorun yaşayan arkadaşlarımız, Polis Akademisinin ilgili numarasını arayarak iletişim kurabilirler. Sunucu bazlı bir sorundan dolayı bazı kişilerde bağlantı sorunları yaşandığı tespit edilmştir.

    YanıtlaSil
  5. editör (n) bağlantı hatası oluştu tekrar deneyiniz diye hata veriyor 3 gündür bir türlü kayıt yapamadım bu kişisel mi acaba herkezdemi var ?birde polis akedemisini arayınız demişşsinz bilgi alınız ama numara yazmamısınız?

    YanıtlaSil
  6. @Serkan Merhaba Serkan,
    Bu hatanın sebebi web sayfasında oluşan sunucu bazlı bir hatadır, sorun web hizmetiyle alakalıdır, kısıtlandığı için bu sorun yaşanmaktadır, Kısa sürede Polis Akademisi sorunun çözümü için çalışmalar yapacaktır. Ayrıca tahminime göre bu yıl 3 günlük bir gecikmeyle basvurular başlamıştı henüz başvurular başladığından itibarende coğu kişi bu sorunla karşılaşıyor. Ek süre eklenecektir başvurular için. Emin olabilirsiniz. Sorunun düzelmesini beklemenizi önermekteyiz, ben de başvuru yapacağım ancak henüz ben de yapamadım. Eğer dilerseniz Polis Akademisi Merkez Şube Müdürlüğü ile iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi almk için, Ankara Polis Akademisi Telefon Numarası:(0312) 412 54 00

    İlginiz için Teşkkürler!

    YanıtlaSil
  7. hata yada aksaklık nezaman giderilir

    YanıtlaSil
  8. Koskoca teşkilat öğrencileri mağdur ediyor ya yazıklar olsun.. puanım 315 , tek sorunum var oda sözlü mülakat ! mantık soruların da yetersizim yardım edin :)

    YanıtlaSil
  9. Hata en geç bir gün içerisinde çözülecektir diye umuyorum!

    YanıtlaSil
  10. ben su anda yine defalarca denemenin ardından yaptım ilerleme mi var sorun mu giderildi sansım mı var emin değilim ama

    YanıtlaSil
  11. bende yapamıyorum neden böyle oluyor anlamadım benim olduğum ilde polis okulu yok ve ben burdan başka bi ile gidecem kaydımı yaptırmak için ama netten kaydımı yaptıramıyorum ki gideyim ne zamana kadar bu şekilde sorun verecek bilgi verebilirmisiniz

    YanıtlaSil
  12. 1 gün içerisinde sorunun çözüme kavuşturulacağını söylemiştik. Başvurularınızı yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  13. öyle diyosunda hala yapamıyoruz yeter artık bizede yazık piskolojim bozuldu ne zaman dan beri pc nin başındayım

    YanıtlaSil
  14. @ Adsız, eğer hala aynı sorun devam ediyorsa, lütfen Polis Akademisi Başkanlığına mail atın! Sorununuzu arayarakta belirtin, Zannediyorum çıoğu kişi artık başvurularını sorun yaşamadan yapabiliyor. Bu arada PMYO için İnternetten Ön Başvuru tarihi de uzatıldı. Yaşanan sorunlardan dolayı başvuu sürelerinin uzatılabileceğini belirtmiştik. Son başvuru için tarih 16 Mayıs olarak belirlendi.

    YanıtlaSil

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!