Home Top Ad

Responsive Ads Here

Uploaded.to Ödemeleri

Share:
Merhaba Arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere upload camiasında son zamanlarda ciddi dalgalanmalar yaşanıyor, servis sağlayıcı firmalar da yasal düzenlemelere karşı temkinli davranmak zorunda kaldı. Hatırlarsınız; megaupload olayını! Bu olaydan sonra upload servisi sağlayan firmalar ya da web oluşumları biraz daha dikkatli olmaya çalışıyor.

Söz konusu ul.to adresi üzerinde sunulan İş Ortaklığı Programı, Uploaded.to adresinin Affiliate sistemini kullanan kullanıcılar Uploaded yönetiminin el değiştirmesi üzerine bazı sıkıntılarla karşılaştı. Ödemeler geç kaldı. Durumla ilgili sorunlardan dolayı ortaklık sahipleri geç bilgilendirildi, Bir hafta gibi bir süre boyunca ortaklık programı kullanıcıları mağdur edildi ve haberdar edilmeden kullanıcıların kazanç sayımları yapılmadı! Sayımlar yapılmayıp eş değer kazanc bedelleri hesaplarda belirtilmedi. Kullanıcıları en çok üzen durum ise; Uploaded.to ortaklık programında köklü değişiklik yapılmasıydı. İndirme Başı Download (PPD) sistemini kaldırıp Satış Başı Ödeme (PPS) sistemini geçerli kılarak ciddi tepkiler topladı. Kullanıcılar artık sadece Rebil Premium satışlarıyla kazanç sağlayabilecekler. Forumlarda yazanlara göre Yeni sistemden cok sayıda uploader sikayetçi! Kazançlar tam yansıtılmıyormuş, Ayrıca; belirli bir kullanıcı kitlesi olmayan kişiler açısından bu sistemin bir şey kazandırmayacağı da ortada. Herkes eski sistemin tekrar aktifleştirilmesini istiyor.
Paypal ödeme seçeneğinin de kaldırılması üzerine, ödeme sıkıntılarının yaşandığı Upload sitesinde Banka transferi seçeneği mevcut. 26 Mart tarihinde istediğim 100€ değerindeki tutar, Ziraat Bankası TL hesabıma geçecek mi? Bunu bile bilmiyorum. Şuan itibariyle hesabımı internet bankacılığı üzerinden kontrol ettiğimde bir transfer söz konusu değil. Ödemeyle ilgili olumlu olumsuz raporları sizlerle yine bu sayfa üzerinden paylaşacağım. Aynı sorunla karşılaşmış pek çok arkadaş vardır. Umarım! Bu konuda sizler de önerilerinizi belirterek diğer arkadaşlara da yardımcı olursunuz!

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!