Home Top Ad

Responsive Ads Here

Galatasaray - Fenerbahçe Maçi

Share:
Galatasaray ve Fenerbahçe bilirsiniz iki ezeli rakip. Ben de bir Galatasaraylı olarak takımımızın şampiyon olacağına ve Fenerbahçeyi iki maçta da yeneceğine inanıyorum. Fenerbahçe bu yıl kadro konusunda bazı sıkıntılara sahip. İyi takım ama Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımlar karşısında oyuncuları ve transferleri zayıf kaldı. Galatasaray derbide Fenerbahçeyle karşılaşacak ve maçı Cimbom alacak. Beklediğim skor ise en fazla 3 gol :) hepsi bizim olsun!

Maç ile ilgili sizinde görüşlerinizi bekliyoruz, canlı yayınlanacak olan maçı takip etmenizi ve heyecanlı dakikalarda bağırıp çağırmanızı temenni ediyoruz. Hayırlısı diyelim. Fenerbahçe'nin de sancılı geçirdiği şu zamanları bir an önce hayırlısıyla sonlandırmasını rica ediyoruz. Aziz Yıldırım, gibi bir pezevengin takımınızı yönetmesi sizleri bu hale düşürdü, Mafya baronu bir köpeğin takımınızı al da ... dediğiniz adam gördüğünüz ne yaptı, suç kimde Fenerbahçe yönetiminde, hak eden cezasını buluyor. Olması gereken de bu zaten. Ama bu Playoff denilen zımbırtı bu sene Galatasaray takımına çok şey kaybettirdi, olayın birde bu tarafı var, bir kaç ku beyinli eleman çıkıp bunlar hep Galatasaray'ın işi diyor,bak sen şu akıla, bu akıl acaba kaçıncı yüzyılda marketlerde, tekel bayilerinde satılıyordu, bizde alsak bi kösede dursa alan yani :) Şampiyonluk garantilenmişti, bu adaletsizlik aslında. Lig devam ederken Play-Off dediler getirdiler, Adamlarda akıl olsa, zaten züğürdün çenesi yorulmazdı hani! Elbette bir kasıt var bu işte, Çok sayıda spor kulübüne de cezalar geldi. iyi de oldu kötü de oldu amma lakin :) türban meselesi :Ç

Fazla söze gerek ne hacet söz sırası sizde beyler!

2 yorum:

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!