Home Top Ad

Responsive Ads Here

2012 PMYO HAZIRLIK KİTABI SATIN AL - Polislik

Share:
Merhaba arkadaşlar,
Polislik Kitabı mı Almak İstiyorsunuz? PMYO Sınavına Hazırlık Kitabı mı Arıyorsunuz? Polisliğe Nasıl Çalımalısınız? PMYO Sınavı Sorularını mı Merak Ediyorsunuz? Polislik Mülakatı Nasıl Yapılır Bilgi Almak mı İstiyorsunuz? PMYO ve POMEM'de dahil olmak üzere sizlere gerçekten fayda sağlayacak bir kitabı karşınıza çıkardık. Kitap sizler için oluşturuldu ve tamamen güncel son sene müfredatına uygun, tamamı güncel ve kaliteli sorulardan oluşmaktadır. Kitap hakkında detaylı bilgiyi bu yazımızdan bulabilirsiniz. Yazımızı okumanızı isteriz!


PMYO Başvuruları çok yakında başlayacak ve Sınav temmuz ayında yapılacak. Bu tarihe kadar ciddi bir çalışma içerisinde olmalısınız, Sınava iyi hazırlanmak için güncel bir kaynağa ihtiyacınız olmalıdır. Özellikle Vatandaşlık dersi yani Genel Kültür alanı ile alakalı bölümü rahatlıkla geçebilmeniz için bir takım kaynaklara sağlam yayınlara ya da içeriklere ihtiyacınız olacak. Size tavsiye edeceğimiz bizim sizler için tasarlamış olduğumuz polislik kitabını satıl almanız, Sadece 20 TL ile bu müthiş kitaba sahip olabilirsiniz. Benimle Aşağıda belirttiğim mail adresiyle iletişime geçmeniz yeterli olacak. Kitap e-kitap formatlı olup, sizi kolayca çalışmaya çekecek bir düzenle tasarlanmıştır. Memnun kalacağınızdan emin olmalısınız!

PMYO sınavlarına iyi hazırlanmanız için bence alın derim arkadaşlar, Sonucta hayalinizdeki bir meslek, çok istiyorsunuz, istediğiniz şeyler uğrunda da bir takım değerlere ulaşmanız sahip olmanız gerekir. Günümüzde çok sayıda polislik kitabıda mevcut değil. Yargı Yayınevinin, Pegem ve İhtiyaç Yayınlarının dışında kaliteli bir kitap ve yayıncı bulamazsınız. Biz size çok uygun fiyata derlenmiş polisliği kazanmak için size öncülük etmiş bir kitabı satın almanızı öneriyoruz. Bu kitabı almak sizi polisliğe gerçekten yakınlaştıracak. Kitabı alın iki günde bir saat bile çalışsanız müthiş bir bilgi açığını kapatmış olursunuz. Polislik mesleğini icap eden polis abilerimizinde işleri zor olsada maaşları iyi. Şimdi paraya kıyın 20 Lira 15 Lira neyse burdaki kitabı almanıza da gerek yok, bulunduğunuz şehirde bir kitapçıdan da alabilirsiniz, ama son kaynak olduğuna iyi bir yayın evi olduğuna özen göstererek alın, biz size hazır bir imkan sunarak işinizi kolaylaştırıyoruz. Biz 2012 yılına göre tasarlanmış, kolay çalışılabilir, örneklendirilmiş ve gerçekten bu iş ile uğraşan bir kişi aracılığıyla bu kitabı sizlere sunuyoruz. O yüzden tanıttık ve ben kendimde Polisliğe hazırlanıyorum. Ben de bu kitaptan çok kaliteli bilgiler öğrendim, henüz çalışmaya devam ediyorum, Kitabı gerçekten bitirip yeniden başlamak istiyorum. İsterseniz içeriğindeki konulara bir göz atalım derim:
Bu kitapta çok farklı bir konu daha var. Kitapta videolu anlatım mevcut, e-kitap olması sebebiyle video anlatımlarda eklenmiş durumda. Kitapta gereksiz bilgi yok! Harika bir analize göre konular eklenmiş.Ve bazı arkadalar mülakatlarla ilgili  pek çok konuda bazı soruları merak ediyor. Sorular internette forumlarda toplanmış, ve güzel bir şekilde videolu olarak net bir şekilde anlatılmış. Kitabın artıları çok! Kitap cep telefonundan da görüntülenebiliyor. Uyumadan önce yatarak bile çalışabilirsiniz, müthiş bir olanak sunuyoruz arkadaşlar sizlere, Kitap bilgisayar ortamında da size herşeyi açık bir şekilde izah edecek.
Polis Meslek Yüksek Okulu Sınavına hazırlananlara yönelik olarak; başvuruların nasıl yapıldığından tutun Polis Meslek Yüksek Okulu Mülakatları, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) öğrenimi ile ilgili bilgiler, intibak eğitimi, çıkabilecek sorular ve PMYO Denemelerine yer verildi.
E-Kitap hakkında sorularınız olursa da hiç çekinmeden buraya yazarak ya da iletişim kurarak sorabilirsiniz.
Polisliği Kazanmanızı Kesin Olarak Sağlayacak Kitabın Konu İçeriği Şöyle;
1. Bölüm – Polis Olmak ile ilgili Genel Bilgiler (VİDEO ANLATIM)
2. Bölüm – PMYO Başvuru Şartları İle İlgili Sorular
3. Bölüm – PMYO Sağlık Şartları ile İlgili Sorular
4. Bölüm – PMYO Mülakatları İle İlgili Sorular
5. Bölüm – PMYO Yazılı Sınavı İle İlgili Sorular
6. Bölüm – PMYO İntibak Eğitimi İle İlgili Sorular
7. Bölüm – PMYO Öğrenimi İle İlgili Sorular
8. Bölüm – Türkçe Konu Anlatımları ve Soru Çözümleri (VİDEO ANLATIM MEVCUT)
9. Bölüm – Matematik Konu Anlatımları ve Soru Çözümleri (VİDEO ANLATIM MEVCUT)
10. Bölüm – Coğrafya Konu Anlatımları ve Soru Çözümleri (VİDEO ANLATIM MEVCUT)
11. Bölüm – Tarih Konu Anlatımı ve Soru Çözümleri (VİDEO ANLATIM MEVCUT)
12. Bölüm – Temel Yurttaşlık Bilgisi – Kültürel ve Güncel Konular Konu Anlatımı ve Soru Çözümleri
13. Bölüm – PMYO Yazılı Sınavında Çıkmış Sorular (BİR YAZICI İLE YAZDIRILABİLİR, ÇIKTI OLARAKTA KULLANABİLİRSİNİZ)
14. Bölüm – PMYO Yazılı Sınavında Çıkabilecek Sorular (ÖZEL PAYLAŞIM)
15. Bölüm – Kitap Hakkında
16. Bölüm – PMYO Denemeleri (ALICILARA ÖZEL EKLENMİŞTİR) - KİTAP İSTEK ÜZERİNE EKLENMİŞTİR

NOT: Yakında PMYO Denemeleri ve Çözümleri şeklinde de yayınlarımız olacak, Onları da Kitabı satın alan arkadaşlarımıza hediye edeceğiz, kendileriyle iletişim kurularak denemeler gönderilecek.

Tanıtımını yapmış olduğumuz bu kitap 2012 PMYO Sınavına Hazırlanacak arkadaşlar için Çok Yönlü ve Kolay Kullanılabilir bir hazırlık kitabıdır. Fiyatının da uygun olması satın alınmasına teşvik etmektedir. Çok sayıda Polis adayı bu kitabı almış bulunmakta. Alıcı arkadaşlardan bazılarının yorumlarıysa hep olumlu yönde oldu, teşekkür ettiler. Kitap şifreyle çalışır, size biz şifre göndereceğiz o şifre sayesinde kitaba giriş yapabileceksiniz. Bu kitabı alan arkadaşlarla iletişim devamlı kurulacak, online destek sağlanacak, yeni denemelere ulaştığımızda ücretsiz akadaşlarımızda yararlanacaklar. YGS'den 270 Polislik PMYO barajını geçemeyen arkadaşlar bile bu kitabı alıp çalışabilirler, seneye çalışıp harika bir şekilde sınavda başarılı olabilirler.

Bu Kitap Tam 1000 Adet Satılacaktır. Bu siteden, Çeşitli Forum ve Farklı mecralardan Satılan Toplam Kitap Sayısı: 18 Nisan İtibariyle Tam: 218 Adet oldu. Satış yapıldığında aylık güncellemeler yapılacaktır. 


Verimli çalışmak için kitabı bir an önce satın almanızı öneriyoruz arkadaşlar, memnun kalmadığınız bir konu olmayacak. Gerçekten memnun kalmazsanız bunu bize söylemeniz yeterli, paranız yüzde yüz iade edilecektir. Sonuçta bu bir bilgi satın alma işi ve bir değeri var. Bunu kesinlikle fazlasıyla karşılayacaktır emin olabilirsiniz.

İletişim için:
Polislik için Siz de Bu kitabı satın almak istiyorsanız, netfikir@gmail.com mail adresiyle iletişim kurunuz. Kitabı satın almak isterseniz farklı ödeme seçenekleri mevcuttur. İletişim kurmanız yeterli arkadaşlar!

12 yorum:

  1. Kitabı satın alanlardan biri de benim. Gerçekten harika bir kitap olmuş, ben arkadaşlara tavsiye ederim. Memnun kalacaklarından eminim.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Tolga,
    tavsiyen için gerçekten mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler, kitabı aldım, akşam okumaya başlıycam

    YanıtlaSil
  4. 1 Adet satın alındı

    YanıtlaSil
  5. Canan Güleryüz18 Nisan 2012 20:41

    Çok kısa süre içinde polislik için bu kitabı almayı düşünüyorum umarım bitmez.

    YanıtlaSil
  6. nasıl alıcaz kitabı

    YanıtlaSil
  7. @ Değerli ziyaretçilerimiz ve PMYO adayı arkadaşlar, kitabı almak için netfikir@gmail.com mail adresine kitabı almak istediğinize dair bir mail atın, iletişime geçtiğinizde size geri dönüş yapılacaktır. Polis adayı arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.

    YanıtlaSil
  8. Kitabı aldım gerçekten tavsiye ederim, bu yıl ygs de çok zordu, zorda olsa polislik barajını geçtik. sırada polislik sınavı var. iyi çalışmak gerekiyor. Bu kitap çok faydalı saolun Netfikir

    YanıtlaSil
  9. :-t kitap kaç para, indirim olur mu?

    YanıtlaSil
  10. @ kitap en uygun fiyatıyla satılmaktadır. İletişime geçerek detayları alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  11. Pmyo için bu kitabı aldım, içinde konu anlatımları çok güzel bir biçimde anlatılmı her konu detaylı ve videolu sekilde var. ben aldım, almak isteyene öneririm. fiyatıda ucuz ve kullanımı cok kolay

    YanıtlaSil
  12. bu kitabın adı neydi bu kitabı alacak olduğumuz zaman ygs sınavına da çalışabilirmiyiz peki?

    YanıtlaSil

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!