Home Top Ad

Responsive Ads Here

2012 PMYO BARAJ PUANI KAÇ

Share:
Merhaba arkadaşlar, Bugün bildiğiniz üzere, 2012 YGS Sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. 20 Nisan günü yani bugün hepiniz, heyecanla açtınız ve sınav sonuçlarınıza baktınız, bu sınavda emin olun hiçbirinizin beklediği düzeyde bir beklentiyle karşılaştığını zannetmiyorum. Biz gelelim Polislik mevzusuna, Umarım Polislik barajını geçmişsinizdir, Polislik PMYO 2012 Barajı bu yıl biraz daha aşağıya çekildi. 2011 yılında PMYO Baraj puanı 280 iken 2012 PMYO Baraj Puanı 270 Puan oldu. Herhangi bir bölümden YGS-1, YGS-2, YGS-3, YGS-4, YGS-5 ve YGS-6 bölümlerinden herhangi birinden 270 puanı geçin, Polislik için PMYO sınavına başvuru hakkı kazanıyorsunuz. Ben üniversite 3. sınıftayım ve YGS başvurusu yapmıştım. PMYO sınavına da girmeyi düşünüyorum.

Değerli arkadaşlar, barajı geçemeyen arkadaşlar üzülmesinler, seneye girerler! Bu işin sonu yok diye düşünsünler hem biraz daha iyi çalışmış olurlar. Biz bir tanıtım yapmıştık, polislik için Polis Meslek Yüksek Okulu barajını geçen arkadaşlar içinse harika bir tavsiyem var, Temmuz ayının başında bu sınav yapılacak. Bu sınavı yani asıl PMYO sınavını kazanmak için size bir kitap tanıtımı yapmıştık ve gerçekten tavsiye ederek size böyle bir öneride bulunmuştuk. Barajı geçmiş arkadaşlar bence artık önlerine bakmalı. Sıradaki sınava hazırlanmalı bunu size sağlayacak en büyük avantajı sizlere tanıttık. Buyrun! http://www.netfikir.net/2012/04/2012-pmyo-hazirlik-kitabi-satin-al.html [ Polislik - PMYO 2012 Hazırlık Kitabı ] Bu vermiş olduğumuz adreste kitap tanıtımı yer alıyor, siz de satın alın ve ciddiyetle çalışmaya başlayın, kitap bir harika. Kaçırmayın derim!

3 yorum:

  1. bnce 250 olmalı busene ygs cok zordu

    YanıtlaSil
  2. bence 270 puan pmyo polislik barajı ideal

    YanıtlaSil
  3. bence 200 puana indirilmesi lazım öysm para kazanabiilmesi için :D

    YanıtlaSil

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!