Home Top Ad

Responsive Ads Here

Akıl Oyunları (A Beautiful Mind) Tek Link İndir

Share:
KONUSU:
John Forbes Nash Jr., genç yaşında oyun teorisi üzerine geliştirdiği kuramlarla matematik dünyasının bir numaralı ismi haline gelir. Fakat kısa süre içerisinde bencilliği ve kendine olan aşırı güveni sonucunda oluşan kişisel problemleri ile baş edemez duruma düşer. Dahilik ile delilik arasındaki ince çizgide, delilik tarafına doğru sürüklenir.

Uzun süre şizofreni ile mücadele eden matematikçi, yıllar sonra adeta yeniden doğarak Nobel ödülünü almayı başarır. Sylvia Nasar’ın John Nash biyografisi temel alınarak çekilen Akıl Oyunları, en iyi film ve en iyi uyarlama senaryo dalında Oscar sahibi.

 
En İyi 50 Film:
17. sırada
Sinemalar.com Puanı:
8.9/10
IMDB Puanı:
8.0/10
Yapım:
2001 ~ ABD
Tür:
Aile, Biyografi, Dram, Gizem, Psikolojik
Yönetmen:
Ron Howard
Oyuncular:
Russell Crowe, Jennifer Connelly, Paul Bettany, Ed Harris, Josh Lucas, Christopher Plummer, Adam Goldberg, Judd Hirsch, Vivien Cardone, Austin Pendleton, Tanya Clarke, Anthony Rapp, Jason Gray-stanford, Jillie Simon, Josh Pais, Victor Steinbach
Senaryo:
Akiva Goldsman
Senaryo (Kitap):
Sylvia Nasar
Yapımcı:
Ron Howard, Brian Grazer

TIKLA İNDİR 
ALTERNATİF iNDİR

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!