Home Top Ad

Responsive Ads Here

Ruhlar Kasabası – 2010 – DVDRip – Türkçe Dublaj – Tek Link

Share:
Resim Ekleme
Yapım: 2010 – Fransa
Tür: Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku,
Süre: 103 dakika
Yönetmen: Fouad Benhammou,
Oyuncular: Bárbara Goenaga, Ornella Boule, Jochen Haegele, Richard Darbois, Fabrice Josso, Pierre-marie Rochefort-schneider, Lucia Bruxelle, Gérard Dessalles, Marion Valeyre, Ariane Aggiage, Nicolas Marié, Axel Kiener, Cyrille Thouvenin, Jonathan Cohen, Christa Theret,
Senaryo: Fouad Benhammou, Pascal Jaubert, Lionel Olenga,
Senaryo (Kitap): -
Yapımcı: Eric Brunswick, Thomas Bruxelle, Laurent Bruneteau

Bir grup arkadaş haftasonu Ruiflec kasabasında tatil yapmak için arabayla yola koyulurlar. Şoför Hugo Kerimba, Marion Valeyre, Stan ve kız arkadaşı Katie Brezinsky diğer arkadaşlarının arabasını takip ederler. Kasaba civarında arkadaşlarının arabasını bozulmuş ve arabayı terkedilmiş bulurlar. Yardım istemek için ıssız Ruiflec kasabasına gittiklerinde Ruiflec kasabasında kapana kısıldıklarını ve şeytani bir varlık tarafından kasabada tutulduklarını öğrenirler.




Resim Ekleme


Resim Ekleme



http://lcut.in/uRJ
Alternatif:
http://www.uploadic.com/tspbf35qdbc3

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!