Home Top Ad

Responsive Ads Here

Felekten Bir Gece 2 (2011) DvdRip XviD Tek Link Film indir

Share:
Resim Ekleme

IMDB Puanı: 6.9
Yapım: 2011 ~ İngiltere
Tür: Gizem, Komedi, Macera,
Yönetmen: Todd Phillips
Oyuncular: Bradley Cooper, Justin Bartha, Zach Galifianakis, Paul Giamatti, Jamie Chung, Ed Helms, Ken Jeong, Mike Tyson, Todd Phillips, Mamie Van Doren, Alex Revan, Sondra Currie, Cat Doss, Jeffrey Tambor, Jamie Noel, Dylan Boyack, William A. Johnson, Jordan Bobbitt, Michele Aristy, Olivia Jackson, Justin Reed, Aedin Mincks, Vineet, Lancelot Kwok, Amarin Cholvibul, Ron Smoorenburg, Bill Clinton, Mason Lee, Karen Jean Wu, Tanner Maguire, Lex De Groot, Kelli Stoner
Süre: 102 dakika
Ses / Altyazı: Türkçe Altyazı
Gösterim Tarihi: 3 Haziran 2011 (Türkiye)
Filmin Özeti: Stu, Las Vegas bozgununun ardından sakin bir brunch ile bekarlığa veda etmek istemiştir. Ancak ertesi sabah başka bir şehirde, yüzünde bir dövme, bardakta kesik bir parmak ve bir maymun ile uyandığında hiçbir şeyin planladığı gibi gitmediğini fark edecektir, üstelik karısının kardeşi de kayıptır.



Büyütmek için resmin üzerine tıklayın. Yeni pencerede açmak için buraya tıklayın. (672x288)
Resim Ekleme
Büyütmek için resmin üzerine tıklayın. Yeni pencerede açmak için buraya tıklayın. (650x50)
Resim Ekleme


http://lcut.in/uRV

ALternatif:
http://www.uploadic.com/mhh1q4vnbe6m

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!