Home Top Ad

Responsive Ads Here

SBS 7. SINIF SBS SORULARI CEVAPLARI 2011 İNDİR

Share:
SBS 7. sınıf SBS soruları cevapları 2011
İlkoğretim öğrencilerinin liselere geçişlerinde belirleyici rol oynayan Seviye Belirleme Sınavı'nın (SBS) 7. sınıflar için olan bölümü tamamlandı.

Sabah erken saatlerden itibaren öğrenci ve veliler okullara geldi. Kimlik belgelerini görevlilere kontrol ettiren öğrenciler hangi salonda sınava gireceklerini panolardaki listelerden kontrol etti. 09.30'dan itibaren sınav salonlarına alınan öğrenciler saat 10.00'dan itibaren sınava başladı.
7. Sınıf A Kitapçığı

7. Sınıf B Kitapçığı

7. Sınıf Görme Engelliler

7. Sınıf İtalyanca A Kitapçığı
7. Sınıf İtalyanca B Kitapçığı


Sınav öncesi heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler yeteri kadar çalıştıklarını belirtti. Sınavın önemini bildiklerini ancak başarısızlık durumunda telafisi olan bir sınava girdiklerini anlatan öğrenciler gelecek planlamasını şimdiden yaptıklarını belirtti. Fatih'teki Hekimoğlu Ali Paşa İlköğretim Okulu'nda sınava giren çocuklarını bekleyen veliler de en az çocuklarları kadar heyecanlı olduklarını dile getirdi. Sınavda öğrenciler 90 soruya 110 dakika içinde cevap verdi.

Öğrenciler SBS sorularını kolay buldu

İlköğretim 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'na Samsun'da giren öğrenciler, soruları kolay buldu. İlköğretim 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen SBS'de öğrenciler içerde ter dökerken, aileleri dışarıda heyecanla bekledi. Öğrenciler 120 dakikalık sürede 100 soruya doğru cevap vermeye çalıştı. Öğrenciler sorularının genelde kolay olduğunu fakat İngilizce ve matematikte zorlandıklarını belirtti.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!