Home Top Ad

Responsive Ads Here

Zuhal Topalla İzdivaç İzle Resimleri

Share:
15 Eylül 2010 Zuhal Topal'la İzdivaç İzle Resimleri  
ZUHAL TOPAL'LA İZDİVAÇ HAYAT ARKADAŞINI ARAYANLARI EVLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR!

Aileniz evlenmeniz için üzerinize geliyor, kaç yaşına geldiniz hala evleneceğiniz insanı bulamadınız, bir türlü evlenmeye cesaret edemiyorsunuz çünkü karşınızdaki insanın ruh eşiniz olup olmadığına emin olamıyorsunuz, hayat arkadaşınızı bulduğunuzu sandığınız insanla evlendiniz fakat o sizin için doğru eş değildi. İşler ters gitti. Boşandınız. Evlenmek için tekrar bir şans istiyorsunuz.

ZUHAL TOPAL'LA İZDİVAÇ tüm bu isteklerinize kavuşmanız için uzman danışmanımızın görüşleriyle mutluluğa giden yolu size açıyor. Ekibin saç, makyaj ve kıyafet seçimlerinde yardımcı olduğu birbirinden bakımlı ve şık adaylarımız, beklentilerine uygun taliplerini canlı yayında beklerken bu sırada stüdyodaki konuklarımız ve ekran başındaki izleyicilerimiz ise kimi zaman kahkahalara boğulacak kimi zaman da gözyaşlarını tutamayacaklar. http://kiliza.blogspot.com/ Bazen hayatın içinden enteresan aşk ve evlilik hikayelerini izleyecek mutluluğun sırlarını, hayatın acı gerçeklerini görüp hüzünleneceksiniz. Zuhal Topal, aynı zamanda stüdyodaki konuklarının tamamına haftanın bir günü birbirinden güzel hediyeler dağıtacak.



Cuma günleri stüdyomuza canlı performanslarıyla renk katacak eğlenceli sanatçılarımızla o haftanın şanslı çiftini hayallerindeki düğünle evlendireceğiz.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!