Home Top Ad

Responsive Ads Here

NOKIA C601 FİYATI NOKİA C6 01 CEP TELEFONU FİYATLARI NOKIA CEP TELEFONLARI FİYATLARI

Share:
Nokia'nın mobil piyasasında eleştirilerin hedefi olduğu bu zamanlarda, firmanın yeni telefonlarının özellikleri de haberlere çokça konu oluyor.

Nokia'nın orta seviye telefonu C6-01 ile ilgili bazı detaylar su yüzüne çıktı. Telefonlarında klavye sevmeyenler için güzel bir haber olarak yeni Nokia C6-01'de QWERTY klavye bulunmayacak. Telefonun kamerası ise 8 megapiksel. Ayrıca Nokia C6-01'in Symbian^3 işletim sistemini kullanacağı da söylenenler arasında.

Nokia'nın yeni telefonlarıyla ve firmanın planlarıyla ilgili daha detaylı bilgilere 14 Eylül'de başlayacak olan Nokia World 2010'da ulaşmayı umuyoruz.
Fiyat hakkında bilgiler fiyatlar belli olunca eklenecek Nokia Cep Telefonları

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!