Home Top Ad

Responsive Ads Here

Websitem.info Açıldı

Share:
Websitem.info ile Ücretsiz Bedava Web Sitesi Açabilir, Kendi Yazılarınızı Yayınlayabilirsiniz.
Ücretsiz Servisler Gün Geçerek Hızla İnternet Ortamında Popülerliğini Artırıyor, Dolayısıyla; Kalite ve Hizmet Standartları da Artıyor.

Websitem.info ile Kendi Alan Adınızı Yani Kullanıcı Adınızı Kullanarak Kendi Kişisel Blogunuzu Açabiliyorsunuz.

www. olarak bir sitenin önüne bu sanal kısaltmayı kullanırız.
Örneğin: www.websitem.info
Örnekte İfade Edildiği Gibi "www" Olarak Kullanılan Kısım Sizin Sectiğiniz Site Adı Oluyor ve Site Kullanıcı Adınızı Ona Göre Site Adresinin Ne Olması Gerektiği Gibi Seçiyorsunuz.
Mesela; destek.websitem.info gibi bir site açabilirsiniz. Sizin Açacağınız Sitenin Uzantısında Fazlalık Olarak .websitem.info Olacaktır.
Site Uzantılarınız Sizinde Şu Şekilde Olacaktır.
" kullanıcıadınız.websitem.info "

Websitem.info Türkiye Piyasasına Henüz Yeni Girdi ve Zamanla Büyüyecek, Wordpress Altyapısı ile Oluşturulmuş Güzel Bir Bloglar Sistemi.
Özellikleri Arasında Size Faydası Olacak Çok Sayıda Olumlu Artısı Mevcut; Şayet Websitem.info 'nun Ücretsiz Site/Blog Açma Gibi Bir Hizmeti Sunmasının Yanında Kullanıcılarına Çok Sayıda Tema Seçme ve Stil Fazlalığı Sunuyor. Ayrıca; Kullanıcılarını Rahatsız Edecek Bir Tavırdan Uzak Alt Sitelerde Reklam Kesinlikle Çıkar Amaçlı Kullanılmamıştır. Reklamsız, Site Sahiplerinin İsteklerine Göre Hitap Eden, Kullanıcılarına Temiz Site Olanağı Sunarak Site Sahiplerine Reklam Yayınlama İmkanı Veren Bir Sistemdir. Özellikle Tüm Kullanıcılarıyla Yakından İlgilenen Bir Web Sitesi Piyasada Çok Az Sayıdadır.

Hemen Sizde Websitenizi Açın. Bedava, Ücret Ödemeden Bu Üstün Hizmetten Yararlanmak, Yeni Bir Site Açmak İstiyorsanız; Buraya Tıklayınız!

2 yorum:

  1. site acilmiyor bakamiyorum :S

    YanıtlaSil
  2. Merhaba SonKralice;
    Kendi Kaurmuş Olduğum Bir Blog Sisteminin Tanıtımını Kendi Kişisel Web Blogumda Yaptım, İlk Yorumu Senden Almışım, Bu Ayrı Bir Heyecan Verdi Bana, Sunucualrın Yoğunluğu Dolayısıyla İlk Açılışta Site Biraz Geç Açılıyor ama İkinci ve Sonrası Açılışlada hız gayet iyi, normalinde üzerinde.
    Kendi Siten için Backlink Oluşturarak Blogunun Pagerank Değerinide artırmış olabilirsin. Bir Hesap Açarak Wordpress'in Farkına Varabilirsin.

    Teşekkürler!

    YanıtlaSil

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!