Home Top Ad

Responsive Ads Here

Son bomba Garcia

Share:
Beşiktaş'ta forvet konusunda farklı farklı isimler gündeme gelirken Bernd Schuster eski öğrencisiyle temasa geçti.

spanya 2. Lig ekibi Real Betis'in yöneticilerinden Luis Oliver, golcü oyuncuları Sergio Garcia'nın Beşiktaş'a yakın olduğunu ifade etti. İspanya'nın Sevilla bölgesinde yayın yapan ABC gazetesine verdiği röportajda Oliver, Garcia'nın Schuster'le görüştüğünü itiraf etti. Sergio Garcia'nın takımda kalmasını istediklerini ifade eden Oliver, "Ancak Garcia, Schuster'le görüştü ve bu yüzden çok memnundu" diye konuştu. Alman teknik adamın 2004-05 sezonunda Lavante'den öğrencisi olan Garcia'yı ikna ettiği şimdi sıranın kulüpler bazında anlaşmaya geldiği vurgulandı.

Beşiktaş'la ismi daha önce de anılan Sergio Garcia, Barcelona altyapısında yetişti ve 2008'den bu yana Betis forması giyiyor. 27 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon 34 maçta 13 gol atmıştı. Başarılı oyuncunun bu sezon da İspanya İkinci Ligi'nde mücadele edecek olan Real Betis'te kalmaya pek sıcak bakmadığı biliniyor.

HTSPOR / Ulaş GÜRŞAT

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!