Home Top Ad

Responsive Ads Here

Feelings Ft DJ XY - Fredrick ONYANGOs Works

Share:
Merhaba

Fredrick ONYANGO'nun Bildiğim İkinci Harika Çalışmasını Huzurlarınıza Sunuyorum.
MP3 Download için BURAYA Tıklayınız.
Bu Çalışma ise Feelings Ft DJ XY Ürünü.
Direckt Download Link: http://www.sendspace.com/file/w1zis0

Dinledikçe Rahatladığınız Hissedeceksiniz. Herkes Bu Müzik Türünü Bir Gün Tanıyacaktır Eminim. Reggae Müzik Tarzı Türkiye'de Henüz Tanınmamış, Popülerliği Yok Ancak Ben Elimden Gelen Tanıtımı Yapmaya Çalışıyorum. Birgün Reggae Genel Popüler Kültür Halini Alacaktır.

Değerli Dostumu Çalışmalarından Dolayı Takdir Ederim.
Fredrick ONYANGO 'ya Güveniyordum, Kendisi Müzik Konusunda Çok Başarılı Bir İnsan, Ayrıca; Çok Samimi Cana Yakın Bir Dost. Reggae Müzik ile İlgili Çalışmalarını Merakla ve Heyecanla Beklemekteyim, Umuyorum Yeni Birbirinden Güzel Müziklerle Daha Karşımıza Çıkacak, Yeni Çalışmalarını Herkese Sunması İçin Ben de Elimden Geleni Yapacağım.
Fredrick'e Başarılar Dilerim.

Fredrik ONYANGO'nun Yeni Müziklerini Bu Sitemizden Takip Edebilirsiniz.





For English;
Peace to my knowledge, the first great work Fredrick ONYANGO'nun Haves.
Click HERE for MP3 Download.
Feelings Ft DJ XY is the product of this study.
Direckt Download Link: http://www.sendspace.com/file/w1zis0

You'll feel comfortable as you listen. Anyone will diagnose this kind of music I'm sure one day. Unrecognized reggae music genre in Turkey yet, None But The popularity of my hand I'm Trying to Do the incoming Introduction. Claims Hal is the General Popular Culture Reggae someday.

So my friend I appreciate their valuable work.
Fredrick ONYANGO 'or the trust was, in its very successful music threads a human, also, a very sincere friend nearby Cana. With reggae music to worry about their work and have been waiting with great excitement, I'm hoping that will open new from each other with beautiful music, a new study of the Sun for everyone I'll do my best.
I wish Fredrick'e Honours.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!