Home Top Ad

Responsive Ads Here

4 yorum:

  1. Türkiye sevgisi, Bayrak Aşkı, Dağlarımızın kokusu, memleketimin yardım sever insanı, Atatürkün değerleri, başbakanımız, cumhurbaşkanımız, biz herşeyle Türkiyeyiz.

    YanıtlaSil
  2. asil les sizlersiniz

    hic mi sayginiz yok ölmüs insalara karsi?

    ps: sizin sayfanizi gördükten sonra, ilk defa utandim türk oldugum icin. yaziklar olsun sizin gibi serefsiz insanlara.

    YanıtlaSil
  3. # Asıul leş sizlersiniz denilmiş, hiç mi saygı yok ölmüs insanlara denilmiş: be ey insan, sen de hiç akıl şuur etmez mi, biz de biliriz elbet saygı gösterilecek insanları. Bu insanlar insan değil o yüzden yayınladık resimleri, eğer hayırlı bir iş yapmış olsaydı ölümü böyle olmazdı, üstelik kadın, bu kadının neler yaptığını biliyoruz. Kime hizmet ediyor onuda boynundaki haç işareti gösteriyor.

    Sözüm size ve sizin gibi düşünenlere, bu ülkede sizin gibi düşünen insanlar cok ama çoğu bilinçsiz, bilmem insan hakkı,ü bilmem adalet, bilmem özgürlük. Bu ülkede 300 TL ile ailesini geçindiren türk babalar varken, bin tl ye boyun eğmeyen kaçak elektrik kullanan dağ takımı var. Gündüz şehirde fink atıp ülkeyi s*kmeye uğraşan bu gibi adamları haklı mı buluyorsun, Ayrımcılık yapmakta çok kötü birşeydir. Türk olduğu için utanmış, sen türk olsaydın kanında türk kanı akıyor olsaydı birkere bu sözleri söylemezdin, Türk değilsin çünkü oyun yaptığın belli,seninde bu leşten bir farkın yok, o ölü sen diri. Sen diri olduğun için ondan daha kötüsün.

    YanıtlaSil
  4. bize yakısmaz bu vahset gebersinler ama bunu resmetmekte bi TÜRK'e yaksmaz biz müslüman evladıyız vahsetten zevk alck hallere gelmemlyz.

    YanıtlaSil

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!