Home Top Ad

Responsive Ads Here

Poozlandık !

Share:
Poozla !
Poozla.Com ile Poozlandım. Vatana Millete Hayırlı Olsun.
Piyasada Poozla Diye Bloglar Ağı İsimli Bir Site Mevcuttur Efendim.  
Poozla Arda Ahmetgil tarafından başlatılmış ve şuanda Oğuz Uslu’nun sürdürdüğü web tabanlı blog meşhur etme projesidir. Biliyorsunuz ki, internette şu günlerde blog kelimesini googleladığımızda karşımıza milyonlarca sonuç çıkmaktadır ve bunlardan biride sizin blogunuz. Peki kendi blogunuzu blog kelimesini aratarak bulabilme ihtimaliniz nedir ?

İşte poozla size sadece blogların kabul edildiği ve özenle seçilerek bu özel blogger alanında farkedilme şansı sunuyor. Kendinizin Kategoriler Arasında Kaybolmamasını İstiyorsanız Sizde Blogunuzu Poozlayın...



Poozla blogları meşhur eden bir projedir dedik. Internette yayınlamaya değer bloglar topluluğu olan bu proje, diğer kullanıcılar ile etkileşim halinde, blogların eleştiri ve önerilerle geliştirilmesine yardım olmak için kurulmuştur. Poozla kullanıcıları yayınlanan blogları hem oylayıp hemde düşüncelerini paylaşarak geliştirilmesine ve blog sahibinin poozla'da bir yer edinmesine yardımcı olurlar.

Ayrıca poozla bir çok web sitesi ile anlaşması sayesinde poozlanan her blog sadece poozla'da değil anlaşmaları sitelerde de boy gösterir. İşte meşhur olmak diye biz buna diyoruz ;)

Güzel Bir Projeye Hem Destek Olmak Hem de Destek Almak İstiyorsanız; Poozla.Com

1 yorum:

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!