Home Top Ad

Responsive Ads Here

Blog Ödülleri 2010 Başladı - BÖ2010

Share:
Bizde BlogÖdülleri2010 Yarışmasına Kişisel Kategorisinde Dahil Olduk, Oylama Başladı. İlk Kez Blog Ödülleri Bünyesinde Bir Yarışmaya Katıldım. Nasıl ve Ne Şekilde Sonuçlanacağını Bilmiyorum ama Tahmin Ediyorum. Çünkü Sağlıklı Bir Oylama Ortamını Oluşturmak için Geç Kalınmış Gibi Olsa Dahi Çok Zor Bir Durum Bu. Hileler Olacak, Propangasını Yapıp Elenenler Olacak. Saolsunlar BÖ2010 Bünyesinde Çalışan Emektarlar Ellerinden Gelen Gayreti Eksik Etmiyorlar. Sponsor Firmalar; Ellerinden Gelen Gayreti Gösteriyorlar Böylece Tüm Blog Camiası Bundan Yarar Görüyor.







Çok Güzel Bir Proje Olduğunu ifade Ederek, Yarışmanın Adiliyet Çercevesinde Olumlu Sonuclarla Sonlandırılmasını Diliyorum. BlogÖdülleri 2010 Bloglama Yarışması'nda Tüm Blogoblara Sevgilerimle. Ha Bide Ödüller Fevkalade Çekici. Diyorumda Kazanırsam; Ürünler Yerine Direk Parayı Alabiliyoz mu Acaba? Türklük var işte kanımızda bi söyleyeyim dedim...

Hadi Hayırlısı Bakalım!

1 yorum:

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!