Home Top Ad

Responsive Ads Here

Dünya Devi Microsoft

Share:
Türkiye’nin akademik hayatına katkılarını sürdüren Microsoft, giderek daha fazla sayıda öğrenciyi Microsoft Laboratuvarları’na kabul etmeye başladı.

En son olarak Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Serdar Taşıran’ın projesini maddi olarak ve burslarla destekleyen Microsoft Research, önümüzdeki dönem bu projeyle bağlantılı olarak bir Türk öğrencisini daha bünyesine alacak. Geçen yıl da Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’nden doktora öğrencisi Ayşe Tosun, Microsoft Laboratuvarları’nda staj yapmıştı


Türkiye Bilişimle Kalkınıyor” vizyonu doğrultusunda çeşitli sosyal sorumluluk programları ile gençlere kendi gerçek potansiyellerini hayata geçirme olanağı sunan Microsoft Türkiye, ülkemizin bilimsel ve akademik gelişimine de katkılarda bulunuyor. Günümüzün en yenilikçi teknolojilerine imza atan Microsoft Laboratuvarları, proje destekleri ve bursları ile dünya genelinde bilimsel araştırmaya destek verirken, Microsoft Türkiye de bu alandaki en son gelişmeleri üniversitelerimiz ile paylaşmaya hazırlanıyor. Bu çerçevede bir küresel iletişim çalışması gerçekleştiren Microsoft, bilimsel araştırmanın hizmetine sunduğu olanaklar konusunda Türkiye’den yaklaşık 51 üniversite yönetimini bilgilendirdi.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!