Home Top Ad

Responsive Ads Here

Size Bir Hediyem Var

Share:

...
Tabii sizin de bir O'dan farkınız vardı en fazla sandınızki bu ne dedi. yanıldınız canım. fazla yakışmamış sanıyorum. iki lelerime bakardı insan olan be bir, iki duvarları nasıl da boyamadan durabilmeyeceğime bakardı, en azından (Aynen Moruk). Sana bir kendinsiz dünya planlamıştım kırk beş bin dak ik alığın a.

Sonuçta, kaçıncı yüzyıl düzeltiyorum on dokuzuncu yüzyıl olması lazım, çarpanlar doğru söylemekle görevlendirilmiş dil parçalarıydı ama geçti artık bırak korkmağı. niyeyse korkmaktan çok BÖ!!! (Aynen moruk?)

Şimdi su mevcut da içiyor musundur umuyorum. su iç. Su güzel. iyi o.


Bugün(bir yılın 13 ocağı), hazreti Yirmibirinciyüzyılda, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan Mutlu yıllar dilerim sen okura. Eminim yaşlandıkça bir kuğunun g*tüne benziyorsundur. Sana Bir hediye biçimi olarak ayna veriyorum ve uhu sürüyorum dudaklarına.

Kendine iyi bakalori, hoşça kalori,
ben hayır öpmeyori hiç seni.

Sevgie!

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!