Home Top Ad

Responsive Ads Here

Sanat Sanat İçin Vardır

Share:
Orta sahanın kendi yarı alanına bakan dilimi içerisinde şortlarıyla karpuz yiyen sekiz kişi maç bitinche soyunma odasının yolunu tuttu. Orta sahanın kendi yarı alanına bakan dilimi içerisinde karpuz yiyen sekiz kişiden biri; ., soyunma odasında ulusa sesleniş konuşması yaptı, fakat;soyunma odası boştu çünkü; orta sahanın kendi yarı alanına bakan dilimi içerisinde karpuz yiyen sekiz kişiden yedisi çoktan odadan çıkmıştı.boş soyunma odasında boş boş, öyle ulussuz ulussuz, kendi kendine konuştuğunun farkına varmasına rağmen kendine olan güveniyle konuşmasını bölmeyerek devam eden bir kişi;  anca usanınca sustu. Duş aldı, üzerini giyindi ve sokağa çıktı.

Sokağın başında su satan adam ona ısrarla su satın almasını önerdi. O suyu almadı, su satan adamı cebinden çıkardığı su tabancasıyla vurdu ve su satan adam ertesi sabah tezgahının başında ölü bulundu. Üzerini sabah gazetesi ile örttüler, böylece; halkımız yanından geçerken gazete okumuş oldu.

; ne zaman, ne yapsa, n için yaptığını biliyordu. Bu yüzden kendisini içeri almadılar, Bu ayrımcılığı çok içerledi, kitap yazacaktı, kitabında tüm detaylarıyla orta sahanın kendi yarı alanına bakan dilimi içerisinde şartlarıyla karpuz yiyen diğer yedi kişiyi anlatacaktı.

Kitap çok tutulacaktı. Bilirkişiler kendisi için dünyanın en büyük yedi edebiyat ödülüyle dolu olan bir yılbaşı sepeti hediye ettiler…

Ödülleri görünce çok şımaran
Lütfen!
Daha fazla çirkinleşti, sepetten aldığı her ödülü teek tek sepeti hediye eden yedi kişilik grubun g*tüne soktu.

İşte buna bayıldılar.(Böyle şeylere bayılırlar)

-SON-


1 yorum:

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!