Home Top Ad

Responsive Ads Here

Kitap Çıkaracağım...

Share:
Bu böyle, iki bin bilmem kaça kadar sürüp gidecektir, ve yine bilmem iki bin kaçlarda kitap bastırmak, yazı yazmak takatinden mahrum, nalları dikeceksinizdir.Ve yine bir gün iki bin bilmem kaçta sizi kimseler hatırlamayacaktır, Yaşasın edebiyat. Ancaktır ki; Ben hatırlanmak istediğim için birkaç kitap yazmak istiyorum, yaş on dokuz olmuş bre! Yazacaz da ne zaman yazacaz, en geç iki yıl içerisinde Bir kitabım çıkacak, bunu sizler için yazacam, öss sınavlarında benle ilgili sorular çıksın diye değil, yazmak zordur ama okumak oldukça kolaydır… ama okumak istemek çok zordur.

Herneyse; Kitap bir gerçeği hayallendirerek değil, son derece gerçekci olarak anlatacaktır. Yazacağım kitabın senaryosunu burada anlatırsam o kitap zor çıkar bu nedenle, senaryomu burada anlatmak istemiyorum, Kitabımı alıp okumanızı tavsiye ediyorum, Piyasada 2014 yıllarında bulabileceksiniz, hayat o zamana ererse tabi.

Serdar Akaya
Netfikir.net

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!