Home Top Ad

Responsive Ads Here

Değerli Dostum X ve Y

Share:

DEĞERLİ DOSTUM Y KİŞİSİ...

DUYDUK Kİ İNTERNETE GİRİYORMUŞSUN, BUNU OKUYORSAN OKU. KÖTÜ BİR DÖNEM GEÇİRDİN AMA BUNU BİZ BİLİYORUZ OLABİLİR. HEPİMİZİN BAŞINA BU DURUM GELEBİLİRDİ, ÖYLE OLSA SEN O ZAMAN ELİN KOLUN BAĞLI BEKLEMEK NE DEMEK İŞTE BİLİRDİN. ANLARDIN. HİÇ BİR ŞEY DAHA ÖLÜMÜN OLDUĞU YERDE ONDAN CİDDİ OLAMAZ.* ÖYLEYSE NEDEN FANİ ŞEYLERE KIZIP DA BİZE KARŞI TAKINDIĞIN TAVIR? DEĞDİ Mİ? HALI SAHALAR SENSİZ TATSIZ. GEÇEN GÜNKÜ MAÇTA BAŞLARKEN SENİN İÇİN 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU YAPTIK ORTA YUVARLAKTA. RUHUNU OKŞAMIŞTIR UMARIM. EĞER OKŞADIYSA LÜTFEN BİZE FEEDBACKTE BULUN VE BU GÜZEL ADETİ HER MAÇTA YAŞATALIM.


İNATI BIRAK OĞLUM, YETER BU DERECE ORTADAN KAYBOLDUĞUN. GENÇ ADAMSIN, SİNİRLENDİN TABİİ KAN KAYNIYOR FAKAT HER ŞEY BİR YERE KADAR. ŞAKANIN DA BİR SINIRI VAR, DÖN ARKADAŞLARINDAN DA ÖTE DOSTLARININ ARASINDAKİ LOCANA. UNUTMA Kİ HER ŞEY ÇÖZÜLÜR VE YÜZ SENE SONRA HİÇ BİRİMİZ YOKUZ BE OĞLUM.SEN YOKSUN, BEN YOKUM, BİZ YOKUZ... GERÇİ BİLMİYORUM BİZİM X KİŞİSİ YOĞURT FİLAN YİYO BELKİ DAHA UZUN YAŞAR DOKTOR MEHMET ÖZ'ÜN PROGRAMINDA GÖRMÜŞ.ÖYLE DEMİŞLER, YOĞURT YİYEN ÇOK YAŞIYOMUŞ.



*ve celle senaük yaln
ızca cenaze namazlarında söylenir.



01.01.2O1O – Cuma Gecesi

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!