Home Top Ad

Responsive Ads Here

Çizgifilm Böyle Olmalı Bence

Share:

Çizgi film yazdım, adını en son koyacaktık. yaklaşık olarak bir kişiydik ve çok kişinin emeği geçti. çizgi filmin adını "Mikei ile Tomie" koydum. buna göre Mikei'yi Neta adında bir leylak, Tomie'yi ise Roka adında bir iskambil kağıdı oynuyor. fakat ayakları vardır ve yürümek kabiliyetleri vardır. böylece Neta o gün hayırlısıyla evden çıkar. otobüse biner. sekiz buçuk yaşından gün almıştır. otobüs şoförü görmeden ortadaki koltuklardan birine oturur. Bu çizgi film Yumurcak tv'de yayınlansın istiyorum ancak diğer tekliflere de açığım. Neta'nın yanına kırk yaşlarında bir kadın oturur. Kadın cak cak sakız çiğnemekte, çiğnerken de ağzının içinde görünmeyen balonlar patlatmaktadır. Neta yan gözle bakarak kadına bir kaç kez yan gözle, ama yani kötü gözle anlamında değil yeter anlamında, yan yan bakar. otobüs İlerledikçe kadının ağzındaki patlamalar şiddetlenir. Neta bundan çok rahatsız olur. kadını oracıkta öldürmek istemektedir. derken dayanamaz ve "hay ağzını s*keyim senin be [dıııııııııt] " diyerek ayaklanır. Kadın "aa terbiyesiz şikayet edecem seni!" gibi şeyler söyler. Neta "cumhurbaşkanın gelsin" dedikten sonra ilk durakta iner.

Çocuklarımız bu sahneler vesilesiyle çizgi filmde 1) altıncı duyu organımız pipi'yi, 2) bir ülkenin en üst kişisinin cumhurbaşkanı olduğunu öğrenir. tam bir bilinçlenme sağlanmıştır. ayrıca Neta yürümeye başlar. daha ufak yaşlarda da yürümeye başladığı için bunda önemli bişey yok. yerde yollar vardır. o yollara basar. yollara ne kadar çok basarsa evine gelir. Kapıyı çalar. kapıyı çalınca karşısında sevgili arkadaşı Roka açar. Roka ile Neta sonsuza dek leylak ve iskambil kağıdı kalacaktır. Ekran kararırken cimbomun maradonası corc hagi'nin ünlü bir özdeyişi belirir (beyaz harflerle olacak. comic sans olacak.) Romo sevinçten çok güzel kokar. Neta sevinçten güzel ikiliye dönmüştür. comic sans bold olacak.

The End!

Geçin artık şu popeye temeli safinazı, kabasakalı, lan ilerleyin biraz olum ilerleyinn.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!