Home Top Ad

Responsive Ads Here

Bizlere Neler Oluyor, Size Ne Oluyor?

Share:

Ne iştir, artık yediğimiz hormonlu domateslerden midir nedir? Bizlere bi şeyler oluyor. Güleceğimiz yerde ağlamaya, kızacağımız yerde sevmeye başlıyoruz. Bundan bi 4-5 sene evvel ben didiydim de hala diyorum. Biz Avrupa Birliğine Girmemeliyiz, Girmek gerekmez, Avrupa Birliği Hristiyan Birliğidir 60 yıl olacak hala bi tarafını parçalarcasına haykırıyor bizim elemanlar AB ye gircez girişcez bana ne gircez, al lan senin ol gir, gir de ne yaparsan yap a… küfür ettirme la bana olacam şimdi 4o4, banane kardeşim elin Avrupalısından, bizde bir Türk birliği oluşturalım koyver gitsin dünya Avrupa değilde asya birliğine katılalım, Ben Avrupayı Kınıyorum.

Bana karşı geliştirilmiş bir tepki olsa, ben yengeç burcu olduğumdan beni affederler polis amcalar.Bana fahri polislik veriyorlar.sınırım yok,…

Sene 2026 yada 2013 olması lazım, Televizyonda Süleyman Demirel’in hala başbakan olması yönünde sikko sikko şakalar mevcut, Gülmekten öldüyorlar medyalar bu milletin anasını ağlatıyorlar medya patronları, saolsunlar.Bizi medyacılar yan yana gömüyorlar sonra sıkılıyoruz kabirde, dışarı hayalet olarak cıkıyoruz, baksen hadiya!!!. Yeryüzünü birde böyle görmek, keşfetmek, tarifi zor siz yaşadınız mı bunları ben yaşadım.Hayaletler hayatta kalan insanları görüyor bende görüyorum, herkes beni göremiyor, hayalet olan insanlardan bazıları da göremiyor, sonra ben herkesi çaktırmadan dikizliyorum () Her gece tek tek.

Sonra ben film cekiyorum, hayaletim film saçma sapan kimi görüyor beni kimi paso, ya ben hayaletim ya da millet kör, sonra bizim Drogba başkan oluyor oda Türk vatandaşlığına gecmiş, sonra goller atıyor, halk bunu beğeniyor, Zafer Bunu beğeniyor. Siz bunu beğeniyorsunuz…

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!