Home Top Ad

Responsive Ads Here

Bizim Sınıfın Kızları Ooow...

Share:
ıspanağı yoğurtlu yiyemiyorum, Pidenin içinde cok harika oluyor, ayrıca anneciğim yapardı cok yerdim, ıspanaklı kek. dünyanın en güzel şarkılarını sen dinlediğini varsayarak; kaç dil biliyorsunmuş kaç kaç, diyelim sekiz olsun. insan hakları demokrasi özgürlük filan, böyle boş şeylere inanıyor olman yawww bırak allahını seversen, laaan bırak, bırak, ah ha, tamam. sobasız evde büyüdün ve üşüdün ama gerizekalı onu diycem: saçlarını beğeniyorum, gözlerini beğeniyorum. işte el mel. şeyler, onlar da güzel hep. peki sen hiç tavuk peşinde koştun mu? kabartma tozu keki nasıl kabartıyor bilir misin? renk körüler yeşil gözlü sevgililerinin gözlerini kırmızı mı görür? Puhahhhaa.
Yani, Yapmam gerekeni yaptım yine,

Abi bizim sınıfta çok güzel kızlar var, bi kaç tanesi çok güzel la valla bak, Dünya güzellik yarışmasına katılsalar, şerefsizim ilk 10 da ilk 10 bizim sınıfın kızlarından çıkar olum.

-Olum serdar yine çok gaz verdin bu kızlara, bi tarafları kalktı yine bak..
-Sus lan netfikir.net sen nerden bilcen a.q. bizim sınıfın kızlarını gördün mü?
-Tamam Patron,
-Ha şöyle adam ol, satarım olum seni, kdv dahil cok ucuza satarım.
-Tamam Patronum, bişey demedim, Haa Bu arada bana iyi şeyler yaz, adım ün yapsın,
-Yazıyorum, Yazacam, Yazılacak, Yazacaz, Hepsini Yazacamm..
-Patron Bu arada Facebook’ta Grup Kurmuşsun benim adımla, Saolasın Başkanım.
-Önemli Değil netfikir seni sevmesem kurmazdım değil mi?, Seni çok beğeniyorlar.
-Sayende Patron.
-Kes lan Dallama...



Bak Sevgili Arkadaşlar,
Son günlerde kadınlarımızda sıklıkla karşılaşılan toplum sağlığını bozmaya yönelik saçlar, il emniyet müdürlüğü tarafından yasaklanmış olup, bütünlerin saçlarını daha değişik şekillere cekmesini istiyoruz.

herkes kendi yumruğunu kendi evinin önündeki masaya vurabilmesi için, marangozlar odasının da desteğiyle yüzde seksenbeşlere kadar varan indirimlerle sunulan ürünlerin efendi efendi alınmasına ve satılmasına netfikir.net olarak destek veriyoruz,

-Netfikir alo olum sponsorluk bile yapıyorsun la, marangozlar odasını tüm içtenliğimizle destekliyoruz.
değerli dostum kendine iyi baq.

1 yorum:

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!