Home Top Ad

Responsive Ads Here

BestFM ile Tanıştım! - BestFM Serdar Yayında

Share:

Yaw bilader, Bizim medyada milleti kırıp geçiren, yani öyle bi geçiriyorki her konuda onu geçirmekte kimse gecemez herhalde. Alemin en sarhoşu gelse böyle komedi yapamaz imanıma.

SR Gökalp Die bi abimiz var. BestFM Radyo Programı Sunucularından Hafta içi saat 22.00 - 01.00 arası program yapıyor, insanlar bağlanıyor programa içlerini döküyor, keyfi alaya çıkıyor üç saat süresince...

Ben de Bi arkadaş tavsiyesiyle tanıma fırsatına ulaştım Serdar Abimizi, Harbiden ii program yapıyor olum adam, Kalitesini konuşturuyor, kaliteside konuşuyor...

BestFm ile İlgili çok şey yazacam olum, Biraz daha dinleyim ortamı anlayım, Serdar abiye içimi dökebilecekmiyim anlamaya calışayım tamamdır yanee.

Boş verin siz BestFM Dinleyin, Bu söylediklerim Tırs.

Ha bi atasözü vardı yaww. aklıma geldi yazayımda rahatlayayım.

"iti an, çomağı hazırla."
Aman Diyem evlat.
Olum Netfikir Serdar Abi Adaşına ve sana kıyak yapıp programında senin mal ve hizmetlerinin tanıtımını yaparsa yaşadık lo.
-İnşallah patron, Serdar anlar bizi.
-Aferin olum ii yağ çek, espirilerin zeytinyağlı olsun laan.
-...

4 yorum:

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!