Home Top Ad

Responsive Ads Here

Azap Topraklari Roman Özeti Emine Işınsu

Share:

Azap Toprakları, Emine Işınsu'ya ait Edebiyatımıza mal olmuş romanlarımızdan bir tanesidir. Okumaktayım hala da okumaktayım, Sosyoloji dersi Vize-2 Sınavında Özet Çıkarmakla Sorumlu Olduğum Kitaplardan bir tanesi.

Azap Toprakları'nda Batı Trakya'da yaşayan Türkler ve Türkiye'ye olan özlemleri bu özlemlerini sağlayan en büyük etkende Rumların Batı Trakyalı Türklere yapmış olduğu işkenceler, zulümler anlatılıyor...

Devamını Okumak için Buraya Tıklayınız!





Dedim ancak; kitabın özetini yayınlarmıyım olum, otur adam okıllı oku, anla sonra çıkar özetini, İnternette bilgi doludur, ancak burada kitap özetini verme yetkim var ve kullanmıycam, Kusura bakma!

3 yorum:

  1. okudukda özetide olsa iyi olurdu

    YanıtlaSil
  2. Selcuk Üniversitesi Gazt. 1. Sınıf Sınav Sorusularından Biridir. Azap Toprakları Romanının Teması Nedir?

    YanıtlaSil

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!